El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
T-Systems tanca 2020 com a proveïdor ‘cloud’ de referència a Espanya
  • CA

T-Systems (Grup Deutsche Telekom) ha rebut per sisè any consecutiu el reconeixement del Penteo Cloud Report com a principal proveïdor de cloud a Espanya. La companyia, que compta actualment amb més de 60 clients de serveis i solucions cloud en tots els sectors d’activitat, entre els quals destaquen el sector públic i la indústria, ha incrementat enguany un 21% la contractació d’aquesta mena de serveis.

L’informe Penteo Cloud Report posiciona a T-Systems com el proveïdor líder en la provisió de serveis cloud a Espanya per la gestió i manteniment sobre tots els models de provisió disponibles propis i de tercers, amb l’objectiu d’oferir serveis d’extrem a extrem d’alt valor, com recull la companyia en un comunicat. Destaca a més l'”excel·lència” de la seva cloud privat i el seu ampli cartera de solucions, productes, eines i actius metodològics amb els quals la companyia és “capaç d’executar pràcticament qualsevol mena de projecte sense importar característiques tècniques ni envergadura tecnològica”.

L’estudi assenyala l’experiència en gestió de sistemes i infraestructures molt crítiques, la qual cosa atorga a T-Systems fiabilitat i una clara orientació al client, aportant estabilitat i seguretat en tots els seus projectes. “La companyia està molt enfocada en aquest moment a desenvolupar nous serveis i capacitats basats en els hyperscalers, seguint la nostra estratègia Cloud First, així com en el desenvolupament de solucions Future Cloud maximitzant els entorns híbrids, a través de solucions d’infraestructura on premise, núvol privat i núvol públic, adaptades a les necessitats del client i de manera competitiva”, ha indicat el cap de Cloud, Infrastructure & Security de T-Systems Ibèria, David Mañas.

Confiança de les multinacionals

T-Systems opera actualment 65.000 sistemes en cloud per a més de 600 multinacionals a tot el món, a més de tenir professionals experts i certificats per a integrar els sistemes de cloud pública, privada i híbrida dels principals proveïdors mundials com AWS, Google Cloud, o Microsoft Azure. La companyia també compta amb la seva pròpia cloud Pública, Open Telekom Cloud, basada en les capacitats de connectivitat del grup Deutsche Telekom. La companyia també compta amb la seva pròpia cloud Pública, Open Telekom Cloud, basada en les capacitats de connectivitat del grup Deutsche Telekom. 

T-Systems va ser reconeguda el mes de novembre passat per les consultores tecnològiques Whitelane i Quint com un dels tres millors proveïdors de serveis de cloud públic a Espanya. Al costat del domini de cloud Público, l’estudi de Whitelane i Quint destaca també el coneixement de T-Systems com a proveïdor de serveis tecnològics de Data Center i infraestructures gestionades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa