Catalunya esgarrapa part de dos grans premis de la loteria de Reis

El sorteig de Reis ha esquivat aquest any Catalunya. El primer premi del sorteig ha caigut íntegrament a La Rioja amb el número 41665. Això suposa un premi de 2.000.000 milions la sèrie, és a dir, 200.000 euros el dècim. El segon premi, el 44469, amb 75.000 euros per cada dècim -750.000€ la sèrie-, ha estat molt repartit a l’Estat espanyol. A Catalunya ha caigut parcialment a Manresa, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Terrassa, Sant Adrià de Besòs, Vic, Sant Cugat del Vallès, Argentona, Sant Quirze del Vallès, Sant Fruitós del Bages, Roses, Figueres, L’Espluga de Francolí i Falset. El tercer premi ha estat el 19467, dotat amb mil euros el dècim, i ha caigut parcialment a Barcelona i a l’Hospitalet de Llobregat.

Pots comprovar si el teu dècim està premiat en aquest web. Enguany a Catalunya s’han venut 431.656,60 sèries per un import de 86.331.320,00 euros.

El sorteig extraordinari de la loteria de Reis d’aquest 2022 -aquest any sense els nens de Sant Idelfons- ha repartit aquest dijous 700 milions d’euros en premis. Des de la sala de sortejos de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l’Estat (SELAE) s’ha celebrat el tradicional sorteig de 50 sèries amb 100.000 bitllets cadascuna. Cada dècim té un cost de 20 euros i el total d’emissió és d’1.000.000.000 d’euros. En aquest marc, el primer premi és de 2.000.000 d’euros per sèrie. El segon és de 750.000 euros per sèrie i el tercer de 250.000 euros per sèrie. A més, hi ha 20 premis de 3.500 euros i 1.400 premis de 1.000 euros per sèrie.

Catalunya, afortunada l’any passat

L’any passat el primer premi del sorteig de Reis, valorat en 2 milions d’euros cada sèrie, va ser el 19570 i va estar molt repartit arreu de Catalunya i al conjunt de l’Estat. Concretament es va vendre en tres administracions de Barcelona, situades al carrer Pelai, al carrer Gran de Sant Andreu i a la Via Júlia; en dues de Sallent, a la Plaça de la Pau i al carrer d’en Sendra; i a Badalona, en una administració del carrer del Mar, a Castelldefels i en dues de Lloret de Mar. El segon premi, de 750.000 euros la sèrie, va ser el 03436 i també va caure parcialment a Barcelona (Avinguda Madrid), i a Lleida, al carrer Miguel Hernández. El tercer, de 250.000 euros la sèrie, va ser el 05587 i va caure en una dotzena de localitats catalanes. És el cas, per exemple, de Castelló d’Empúries, Mataró, Sant Andreu de la Barca, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Fost de Campsentelles, Torelló, Barberà del Vallès, Lleida, Les (Val d’Aran), Les Borges el Camp i en diverses administracions de Barcelona.

Comentaris

  Pere LLimonera i Citronell Gener 06, 2022 | 13:40
  El número 41665... Os dais cuenta? ... es que casi acaba en 155... .. Pero, no han puesto directamente los 2 últimos números en 55 para disimular... ponen 65 a ver si cuela... lo hacen aposta los de MadriT, pero a los IndePendencieros de largo recorrido NO nos la pegan... ens maltractan... marchem... Y ademas NO ha tocado casi Nada en Catalunya; es un Boicot... Germans, ¿a quién coy le importa que toque en la Rioja? ¿Qué es eso de La Rioja? ... ¿Qué es eso de La Rioja? ... ademas el vino del Penedés es mucho mejor...
   Anònim Gener 07, 2022 | 12:01
   Qué fina ironía, colega.
  Pere LLimonera i Citronell Gener 06, 2022 | 14:27
  De la Generalitat. Són els policies de la Guàrdia Pretoriana del Caudillo Separata/policia política Norcoreana/policia religiosa Iraní dels Mossos, el búnquer de part de l'alta burgesia extractora Catalana, el 3%, el vèrtex del funcionariat de la Generalitat + de la "Indústria del catalanisme" i ONGs Pijo-Progres, l'oligarquia supemacista... ... L'ultra-dreta separata supremata del Nacional-Catalanismo de veritat que sou molt pesadets... Bé, ja sabia jo que la puixança de partits d'ultra-dreta separataupemacista de bon-vivants Cat (ens cansem de ser rics; anem a jugar als revolucionaris)... L'ultra-dreta separata supremata del Nacional-Catalanismo és el WannaBe-Pseudo-Estat Català autoreferencial, l'autoritarisme i la impunitat del c0lpisme el 2017, el mangoneig, el 3%, BancaCatalana, "Chiringuitos Cat", salaris 120.000 €; la puta y la Ramoneta, el peix al cove... ¿Coy , de què parlem? supremata del Nacional-Catalanismo no es nodreix dels obrers lumpenitzats, ni de l'aturada de barriada, ni tampoc de la competència per la cobertura social entre autòctons i immigrants; es nodreix i viu dels pijos de la burgesia/l'oligarquia ("Junts pel 3%", "Esquerra Republicana i de les JONS", els "DesoCUPats" i d'altres encara pitjors.) a Catalunya anava a provocar una reacció de la 'derechona' espanyola. Perquè a diferència de les diferents formacions d'Europa, l'ultra-dreta separata supremata del Nacional-Catalanismo no ve de la perifèria del sistema. L'ultra-dreta separata supremata del Nacional-Catalanismo és el sindicat
  Doctor Strangelove Gener 06, 2022 | 15:00
  Jo mai rasco res, només les meves boles. Doc
  Pere LLimonera i Citronell Gener 06, 2022 | 16:34
  Este comentario NO es del VERDADERO "Pere LLimonera i Citronell", que soy yo... el Troll IndePendenciero Ha cogido un comentario mio en otro articulo o extractos de comentarios míos modificandolos y aunque el texto es mio, NO lo he enviado yo... ... es un separata para meter Cizaña... el Troll IndePendenciero que usa mi nombre y el de otros para comentar solo busca crear indignación y cólera entre los catalanes con sus comentarios de "Falsa Bandera"... pero en todo, caso el comentario no es mio... ... ... El VERDADERO Comentario mio en otro articulo era : ... ... - Carbó... de veritat que sou molt pesadets... Bé, ja sabia jo que la puixança de partits d'ultra-dreta separata supremata del Nacional-Catalanismo ("Junts pel 3%", "Esquerra Republicana i de les JONS", els "DesoCUPats" i d'altres encara pitjors.) a Catalunya anava a provocar una reacció de la 'derechona' espanyola. Perquè a diferència de les diferents formacions d'Europa, l'ultra-dreta separata supremata del Nacional-Catalanismo no ve de la perifèria del sistema. L'ultra-dreta separata supremata del Nacional-Catalanismo és el sindicat de la Generalitat. Són els policies de la Guàrdia Pretoriana del Caudillo Separata/policia política Norcoreana/policia religiosa Iraní dels Mossos, el búnquer de part de l'alta burgesia extractora Catalana, el 3%, el vèrtex del funcionariat de la Generalitat + de la "Indústria del catalanisme" i ONGs Pijo-Progres, l'oligarquia supemacista... ... L'ultra-dreta separata supremata del Nacional-Catalanismo no es nodreix dels obrers lumpenitzats, ni de l'aturada de barriada, ni tampoc de la competència per la cobertura social entre autòctons i immigrants; es nodreix i viu dels pijos de la burgesia/l'oligarquia supemacista de bon-vivants Cat (ens cansem de ser rics; anem a jugar als revolucionaris)... L'ultra-dreta separata supremata del Nacional-Catalanismo és el WannaBe-Pseudo-Estat Català autoreferencial, l'autoritarisme i la impunitat del c0lpisme el 2017, el mangoneig, el 3%, BancaCatalana, "Chiringuitos Cat", salaris 120.000 €; la puta y la Ramoneta, el peix al cove... ¿Coy , de què parlem?

Nou comentari