Sortegem 15 bitllets de la Grossa de Sant Jordi!

Aquest any la Grossa se celebra el 26 de juliol

La Grossa de Sant Jordi se celebra aquest any en una nova data. Finalment, la Grossa tindrà lloc el proper 26 de juliol. ‘El món’ vol repartir sort entre els seus lectors i per això els convida a participar en un sorteig de 15 bitllets. Participa- hi a través de Facebook o Instagram.

FACEBOOK: 

 

INSTAGRAM: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? SORTEIG ? GUANYA UN BITLLET DE LA GROSSA DE SANT JORDI. Aquest any La Grossa de Sant Jordi de Loteries de Catalunya se celebra el proper 26 de juliol. ‘El Món’ et convida a participar en el sorteig de 1??5?? BITLLETS. Instruccions de participació: 1) Segueix el nostre perfil @elmondiari. 2) Fes ?? ‘like’ a aquest post. 3) Comenta amb menció a almenys una persona amb la que compartiries el premi. ??Sorteig MULTIXARXA (Facebook i Instagram) ? Tens temps per participar-hi fins el DIJOUS 2 de juliol a les 11.00h. Els 15 guanyadors del sorteig rebran un missatge privat que hauran de respondre abans del dia 15 de juliol de 2020. Enviarem els 15 bitllets al domicili dels premiats. MOLTA SORT! ? ? #Lagrossadesantjordi #lotocatalunya #sorteig #sort #premi

A post shared by El Món (@elmondiari) on

 

El termini per provar sort finalitza dijous 2 de juliol a les 11h

Les 15 persones afortunades rebran un missatge privat que hauran de respondre abans del 15 de juliol de 2020. Enviarem els bitllets directament al domicili dels premiats.

Consulta les bases legals del sorteig aquí.

Nou comentari