Un sindicat de Mossos reclama Marlaska material de protecció davant la “incapacitat” de Buch

Carta dura del sindicat de Mossos, SAP FEPOL, a la subdirectora general de Recursos Humans d’Interior, Esperança Cartiel. En aquesta missiva, un dels sindicats més influents i representatius del cos reclama de manera urgent, material de protecció davant el coronavirus com màscares, ulleres, guants o sabó antisèptic. Una petició que considera que a hores d’ara, el departament que dirigeix Miquel Buch no pot fer per la seva incapacitat. Per tant, entèn que el material l’ha de demanar la Generalitat al ministeri de l’Interior. 

 

A la carta, a la que ha tingut accés El Món, el sindicat recorda que la petició es va fer el 13 de març i que a dia d’avui aquest material no arriba ni pels efectius que controlen i vigilen el confinament de la Conca d’Òdena. La carta és concloent retreient a la conselleria que no hagi fet la feina i que, en virtut de l’Estat d’Alarma que posa els Mossos al comandament de Fernando Grande Marlaska sigui aquest qui els subministri el material d’autoprotecció.

 

“Vist, que el departament d’Interior, no té la capacitat de dotar a tots els seus efectius, que estan prestant servei de forma continuada, dels equips de protecció mínims que garanteixin la seva salut, els demani de forma urgent al Ministeri de l’Interior”, prega la carta. 

La carta de SAP FEPOL a Buch perquè reclami material a Marlaska

La carta de SAP FEPOL a Buch perquè reclami material a Marlaska

 

Nou comentari