El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Segrià suma 16 positius per COVID-19 a l’espera dels resultats de les proves de divendres
  • CA

La comarca de Segrià ha sumat setze nous positius per covid-19 respecte a l’últim balanç i acumula 2.990 casos des de l’inici de la pandèmia. És una dada molt més baixa que els 280 nous contagis declarats divendres, però les dades facilitades per Salut aquest dissabte no inclouen cap nou cas corresponent a divendres. Fonts de Salut remarquen que amb tota probabilitat això es deu a que no s’han fet arribar dades encara de les proves fetes divendres, o que s’està a l’espera dels resultats. Les defuncions a la comarca es mantenen en les 137. Al conjunt de la regió sanitària de Lleida, els casos pugen a disset i el total és de 4.505.

En la retrospectiva de casos, que no inclou els tests serològics, Salut no ha facilitat cap cas corresponent al 10 de juliol, mentre que n’hi ha 27 del 9 de juliol, 170 del 8 de juliol, 146 del 7 de juliol i 44 del 6 de juliol. Des que es va decretar el confinament perimetral de la comarca, dissabte passat, s’han registrat un total de 517 nous positius si se sumen les dades de la retrospectiva per dies, que no inclouen els tests serològics. El pic de casos declarats en un dia se situa en dimecres 8 de juliol, amb 170.

Pel que fa a la situació a les residències del Segrià, s’han sumat cinc nous casos detectats i el total arriba als 348. Del total de 137 morts, 76 han estat en hospitals o centres sociosanitaris, 54 en residències, quatre en domicilis i tres no classificats. Pel que fa a la regió de Lleida, els casos s’han incrementat de disset respecte a les últimes 24 hores i ja sumen 4.505 positius des de l’inici de la pandèmia. Segons la retrospectiva sense tests serològics, tampoc s’ha informat de cap cas corresponent al 10 de juliol, a l’espera d’una nova actualització. El dia 9 se’n van registrar 31, el dia 8, 201 i el dia 7, 176.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa