El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
SAP-FEPOL es querellarà penalment contra USPAC
  • CA

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha anunciat aquest diumenge que properament presentarà una querella criminal contra USPAC, després que aquest hagi fet públic, en plena jornada de reflexió, un comunicat on anuncia que delegats de SAP-FEPOL han estat imputats per formar part d’una xarxa de corrupció. SAP-FEPOL ha desmentit, a través d’un comunicat, “de manera rotunda i absoluta, les afirmacions que USPAC ha fet públiques en aquest comunicat” i lamenten que “la reina de la postveritat (USPAC) ha creuat una línia vermella i ho ha fet com sempre, per interessos purament particulars”.

 

Segons ells, a USPAC “no l’importa el més mínim el mal que pot fer a les persones, no l’importa el mal que pot fer-li a la institució del cos de mossos d’esquadra i només l’importa guanyar (a qualsevol preu) la representativitat que no ha pogut guanyar-se amb treball i amb propostes”. Alhora, denuncien que “històricament, la TRISINDICAL i USPAC han pretès desvirtuar tots els processos electorals i més, des que SAP-FEPOL ha resultat ser la força majoritària. Per contra de centrar els seus esforços en millorar les condicions laborals del cos, els han centrat en atacar amb falses acusacions a la nostra organització sindical”.

 

En el text, també deixen clar que “la nostra organització està tranquil·la i serena”, però que “un cop passada la jornada electoral, defensarem contundentment la nostra honorabilitat”. “Esperem que demà el col·lectiu parli i un cop hagi parlat, iniciarem la querella per injúries i calumnies!”, sentencien. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa