Sanitat posa en marxa una campanya per reforçar la confiança en les vacunes

Es tracta de tres espots publicitaris amb el lema #JoemVacunoSegur

El Ministeri de Sanitat posa en marxa aquest divendres una campanya per reforçar la confiança en la seguretat de les vacunes. Es tracta de tres espots publicitaris de 20 segons, amb el lema #JoemVacunoSegur, que es difondran a través de la televisió i la ràdio i també en format per premsa i mobiliari urbà fins al 2 de maig. Els espots recullen el testimoni d’una infermera, una viròloga i un jubilat amb l’objectiu d’insistir en els beneficis de la vacuna i en la importància de posar-se-la. “Em vacuno pels meus pacients i els meus companys, per no ser un vehicle de contagi“, diu la infermera Vera Rodríguez, que recorda que “el més dur de la covid ha estat haver de viure com la gent ha estat tan sola”. La viròloga Sonia Zuñiga afirma que “les vacunes són segures igual que qualsevol altra vacuna que ha arribat a la població” i el jubilat Juan Contreras explica que té clar que se la posarà quan li truquin.

Comentaris

  Confiança 16/04/2021 4:11 pm
  Confiança en les vacunes: El ministeri espanyol de Sanitat farà uns espots publicitaris en el primer hi apareixerà la Presidenta de la Comissió Europea en el moment que li injecten el vaccí Pfizer and BioNTech; un altre on mostra com a Dinamarca han descartat vaccinar amb dues marques...
  fat boy 16/04/2021 1:40 pm
  Perque?. La campanya hauria de ser "Jo em vacuno, tu ja t'apanyaras".
   Al·lot prim 16/04/2021 5:27 pm
   Innocent, saps que vol dir pandèmia ? Això, epidèmica estesa a molts de països i que afecta molts individus a la vegada. per la qual cosa que la població d'una part d'un continent o parts del món estiguin vaccinades i d'altres no, no serveix per a res. Espavila, interessat i informa't de com funciona el món.
    fat boy 16/04/2021 7:36 pm
    Amb una mica de sort cap esperar que els que no es vacunin perque no volen es morin primer i deixin d'emprenyar facilitant la immunitzacio de grup. Perque la burricie si que no te vacuna ni es pot argumentar contra la irracionalitat.

Nou comentari