Sanitat diu que les primeres dosis de Janssen es destinaran a persones d’entre 70 i 79 anys

Les dosis de Johnson & Johnson se sumaran a les de Moderna i Pfizer que es donen al mateix grup d'edat

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha afirmat aquest dilluns que les primeres dosis de la vacuna Janssen que arribaran a l’estat dimecres a primera hora es destinaran a persones d’entre 70 i 79 anys. Se sumaran a les de Pfizer i Moderna per al mateix grup d’edat. Segons Darias, ara per ara ja hi ha més de 10 milions d’espanyols amb una dosi administrada, i més de 3 milions de persones tenen la pauta completa. Aquesta setmana les vacunes de Pfizer aniran destinades al reforçament de la segona dosi dels majors de 80 anys.

La ministra no ha aclarit aquest dilluns quina decisió adoptarà el seu ministeri respecte a la segona dosi per a les persones de menys de 60 anys que han rebut la vacuna AstraZeneca, ara reservada només a persones amb una edat superior. Segons Darias, el ministeri està “analitzant diversos escenaris” i donarà a conèixer la decisió en el futur. 

La ministra s’ha centrat en les grans xifres i ha recordat que l’Estat rebrà 38 milions de dosis de vacunes contra el covid aquest segon trimestre del 2021. A l’abril, segons la ministra, ja s’estan rebent 1,2 milions de dosis de vacuna cada dilluns i per tant “el ritme de vacunació es va accelerant“.

Comentaris

  un marcià per l'espai sideral 13/04/2021 2:18 am
  Vegeu l'estudi sobre les vacunes dels 'metges i biòlegs conspiracionistes' al web de Médicos por la Verdad España. La informació quan no està contrastada, no és informació; és fe. Llegir i considerar el que s'ha llegit, mai no fa mal, us ho asseguro. És més, dóna els arguments per a refutar el contrincant dialèctic. El sentit comú, que és el menys comú dels sentits, és com la navalla d'Occam. La inversemblança del que passa, descol·loca tothom. Aspireu, expireu, i penseu tranquil·lament què és el que passa.
  Anònim 12/04/2021 6:48 pm
  Heu obviat el meu missatge? Hi havia informació contrastada, és un document públic. No hi havia insults ni paraules grolleres, fins i tot hi havia una cita. Sabeu què significa la repressió de la llibertat d'expressió? I el més greu no és que no pengeu el meu comentari, sinó que 'voluntàriament i interessada (?)' oculteu informació mèdica i científica als vostres lectors. Penseu què feu, penseu què esteu fent. La veritat és una, però com mai no la podrem saber, cal indagar totes les possibilitats per poder intuir-la. Malauradament, la versió oficial és una versió tergiversada científicament, i vosaltres ho sabeu... Aleshores, esteu fent el joc? Col·laboreu en aquesta mentida? La veritat se sabrà; hi ha més gent digna que la que creiem. La veritat despullarà tots els còmplices.
  Cosa ? 12/04/2021 6:40 pm
  Sanitat ?
  Veterà antifranquista. 12/04/2021 4:10 pm
  A proposit de Theodor Morell: fa molts anys vaig llegir un reportatge en el que s'afirmava que Morell, alemany de naixement, era fill de catalans. Figuerencs concretament, fora curiós esbrinar-ho. No és un personatge com per a sentir-se'n orgullós, però cal estar a lea dures i a les madures; és possible: de catalans n'hi ha de tota mena i, si aques resulta que ho era..... bé d'una mena especialíssima
  Veterà antifranquista. 12/04/2021 3:37 pm
  Haurieu de fer el mateix que feia Theodore Morell, el metge de Hitler; tots els medicaments els provaba amb el seu amo; aquí ho podrien provar amb el rei Felip, "el preparao". A veure què passaba.
  Veterà antifranquista. 12/04/2021 3:37 pm
  Haurieu de fer el mateix que feia Theodore Morell, el metge de Hitler; tots els medicaments els provaba amb el seu amo; aquí ho podrien provar amb el rei Felip, "el preparao". A veure què passaba.
  17
  12
  Respon
  Ton 12/04/2021 3:34 pm
  Dieu "SANITAT" per dirigir-vos en aquesta inepta "Suciolista" que no te cap coneixement de medecina. Ja ni ha prou de propaganda d'aquesta xusma Espanyola, i d'aquesta merda "Suciolista". Banda de vassalls del règim del 78 i fantasmes del 2021. En definitiva una colla de merdes, que tant sols els importen les seves putes poltrones. Podeu anar a prendre pel sac, desgraciats de merda.

Nou comentari