El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sánchez confia vacunar els estudiants d’ESO i batxillerat abans de l’inici de curs
  • CA

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, confia poder vacunar els estudiants d’ESO i batxillerat dues setmanes abans de l’inici del curs escolar. Això dependrà de les autoritzacions corresponents de l’Agència Europea dels Medicaments sobre les vacunes a menors de 16 anys. Sánchez ha celebrat aquest dissabte un acte per tancar el curs escolar juntament amb la ministra d’Educació, Isabel Celaá, i la de Sanitat, Carolina Darias. El govern espanyol ha volgut fer un reconeixement a tot el sistema educatiu per mantenir les classes presencials en pandèmia. Segons Sánchez, entre la ciutadania hi ha ara “alegria de viure” perquè Espanya “va llançada” amb la vacunació i s’està recuperant la feina.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a juny 19, 2021 | 14:19
    Ramon juny 19, 2021 | 14:19
    Imagineu-vos per un moment una gestió de l'epidèmia exactament igual en tots els sentits que l'espanyola, però amb els sociates a l'oposició.
  2. Icona del comentari de: Ja que passava per aquí a juny 19, 2021 | 18:58
    Ja que passava per aquí juny 19, 2021 | 18:58
    Suposo que és conscient que les morts i els efectes secundaris que provocarà, hauran de caure sobre el seu cap i el del seu govern, que no oblidem que ha comès un cop d'estat amb l'estat d'alarma absolutament il·legal. Espero que la fiscalia els acusi per segrest, humiliació i tortura contra 48 milions de persones. Amb una sentència justa d'un dia per ciutadà per a cada un de tots els colpìstes del gobierno, del Parlamento, i de totes les comunitats i parlaments per haver secundat la VIOLACIÓ MÉS FLAGRANT DE LA CONSTITUCIÓ FINS ARA, em conformo. Si a això hi afegim les demències de la Celaá i de resultes de l'enverinament moren nois i nens, espero que els pares no seran tan zombis per creure que els seus fills han estat morts per una causa justa. Encara, que avui, ja m'ho crec tot. Em crec fins i tot que es diaris donen notícies i no propaganda i ordres!
  3. Icona del comentari de: Com que al 'Món planeta' no s'accepten comentaris (sobre els coloms de la ciutat) a juny 19, 2021 | 21:12
    Com que al "Món planeta" no s'accepten comentaris (sobre els coloms de la ciutat) juny 19, 2021 | 21:12
    Titllar els coloms de la ciutat de "plaga" diu molt del tarannà dels imbècils que han escrit l'article. Prefereixo 100 cops les cagarades de colom que els cartells fastigosos de la Colau. A banda de que als coloms els dono menjar si i quan em dona la gana i la Colau i tota la seva trepa no tinc altre remei que alimentar-los sí o sí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa