El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sánchez assegura que dos de cada tres majors de 60 anys ja han rebut almenys una dosi de vacuna
  • CA

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dimecres que avui “dos de cada tres espanyols de més de 60 anys ja tenen administrada almenys una dosi de la vacuna” contra la covid-19. Segons Sánchez aquest és un fet “fonamental” perquè “el 95% de la letalitat per desgràcia s’ha concentrat” en aquest col·lectiu i per tant “estem en un moment molt esperançador de l’inici de superació de la pandèmia”. Sánchez ha agraït la “unitat i col·laboració” de totes les comunitats autònomes en el procés de vacunació.

El president espanyol ha fet aquestes manifestacions durant una visita al centre d’investigació bàsica de la companyia farmacèutica Janssen A Toledo. Ha assegurat que el ritme de vacunació actual permet assegurar que es complirà l’objectiu de vacunar amb pauta complerta el 70% de la població “abans que acabi l’estiu“.

En aquest marc, ha apel·lat a la “unitat” i a “l’aliança entre l’empresa i l’administració pública” com un fet “decisiu per anticipar els processos d’investigació i producció de la vacuna”. Una “unitat” que –ha volgut destacar- “també s’està donant en l’àmbit europeu amb la compra centralitzada de la vacuna”, que ha estat “un molt bon exemple.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa