Salut envia l’SMS per vacunar-se amb AstraZeneca a persones amb 66 anys “acabats de fer”

El Departament demana als ciutadans de 60 a 65 anys que esperin a rebre l'SMS perquè s'està prioritzant els de risc

El Departament de Salut està enviant l’SMS per programar la vacunació amb AstraZeneca a persones amb 66 anys “acabats de fer”. El govern espanyol ha limitat aquest vaccí als 65 anys. La sotsdirectora general de Promoció de la Salut, Carmen Cabezas, ha explicat a RAC1 que s’ha enviat l’SMS a “algunes persones que estaven a punt de fer 66 o acabaven de fer els 66”. Ha assegurat que aquestes persones “no tenen cap risc” per rebre el vaccí perquè està aprovat per a majors de 18 i ha insistit en la petició d’eliminar el topall. D’altra banda, ha demanat a la població de 60 a 65 anys que esperi a rebre l’SMS abans d’accedir a la web per programar la cita perquè s’estan prioritzant les persones que presenten més risc davant de la covid.

La doctora ha explicat que no hi ha suficients vacunes per immunitzar encara tota la població d’aquesta franja d’edat i per això s’han començat a enviar SMS a aquelles persones que presenten més risc. “Els que l’han rebut són els prioritaris i demanaria que sobretot siguin aquests els que demanin la cita perquè la resta poden esperar“, ha manifestat. Ha explicat que ella mateixa està en aquest grup d’edat i esperarà a rebre el missatge: “Esperaré que em toqui el meu torn“.

Comentaris

    falco 25/03/2021 3:08 pm
    esta molt be que amen possantg vacunes, pero es veu que per part del ESTADO la franja d'edat de 66 a 79 np existeix i desde l'inici no ha mencionat mai aquesta franja de edat, cosa que a la resta del mon no hi ha aquesta disxcrimicio. Un devnt la manifesta incapacitat del estat per conduir aquesta pandemia i amb el mal us dels diners te sensacions rares i una es que dona la coincidencia que dels 66 als 79 anys hi ha la part mes important de jubilats i per yant cobran pensions. Ahi lo dejo com diu el sr Boye

Nou comentari