El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Salut confirma un brot amb quatre contagiats a l’Hospital d’Amposta
  • CA

Salut ha confirmat un brot de coronavirus a l’Hospital Comarcal d’Amposta. Tres de les 43 proves PCR realitzades a pacients i treballadors han donat positiu. Es tracta de persones que havien estat en contacte directe la treballadora que va donar positiu per covid.19 el passat diumenge. Seguint els protocols de salut pública i d’epidemiologia, els contactes estrets, amb independència del resultat de les proves, han d’aïllar-se durant 14 dies. La tercera planta del centre, on s’han detectat els contagis, ha passat a ser zona taronja i no es pot fer cap nou ingrés ni permetre cap visita familiar, i des d’aquest dilluns s’ha sectoritzat i s’ha dividit en dos unitats, una per a la mitja estada polivalent i l’altra per a subaguts.

Els pacients de la planta de l’Hospital d’Amposta afectada pel brot de covid que siguin donats d’alta hauran de fer confinament a domicili durant 14 dies. Les altres plantes de l’Hospital Comarcal continuen treballant amb normalitat.

La setmana vinent es repetiran les 43 PCR i si totes són negatives, la tercera planta tornarà a l’activitat normal dintre de les restriccions derivades de la situació de la pandèmia. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha apuntat que s’ha actuat “amb agilitat i rapidesa per aïllar els casos detectats i evitar la propagació del virus”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa