Rússia es prepara per llançar una segona vacuna contra la Covid-19

Es tracta d'un vaccí monodosi anomenat Sputnik Light

El Ministeri de Salut de Rússia ha rebut aquest dilluns els documents necessaris per a registrar una vacuna monodosi contra la Covid-19, anomenada Sputnik Light, segons el registre estatal de documents. “Sputnik Light, és una vacuna basada en un vector viral per a la prevenció de la infecció pel coronavirus causada pel virus SARS-CoV-2. Data del registre del número entrant: el 29 de març de 2021”, diu el document, recollit per l’agència de notícies russa Sputnik. Sputnik Light també ha estat elaborada per l’Institut Gamaleya i és una versió de la Sputnik V, que requereix dues administracions amb un interval de 21 dies per a la immunització completa.

La setmana passada, el ministre de Sanitat del país euroasiàtic, Mijail Murashko, ja va avançar que els assajos clínics de Sputnik Light van acabar amb èxit i que els documents estaven llestos per al registre. El director del Fons Rus d’Inversió Directa (RDIF) Kiril Dimitriev, va traslladar anteriorment que la vacuna Sputnik Light estava orientada fonamentalment al mercat estranger i als països amb focus severs de la malaltia.

Comentaris

  Un altre qualsevol 29/03/2021 7:29 pm
  Vacunació? Els de 60 a 69 anys acabo de veure tenim la vacunació per el mes de Msig. Com es que un veí de la meva escala amb 62 anys l'han vacunat avui. Un altre conegut amb 68 anys ja l'han vacunat fa dos dos tres mesos la primera i la segona ara. I segueixo ?
  Pep 29/03/2021 7:18 pm
  Que raro que Francia y su "Grandeur" no haya sacado ninguna vacuna todavía, cuando Cuba y Brasil ya lo han hecho o están en puerta. A este Macron se le debe se haber ido toda la fuerza por la boca. Se creía el nuevo Napoleón y se le han caído todos los palos del sombrajo, aunque el ni siquiera se habrá dado cuenta.
   j.a.box 29/03/2021 8:12 pm
   NO sé com tens esma de preocupar-te pels altres. Caracter català, nassos!!
   10
   15
   Respon

Nou comentari