Reconeguts xefs de tot Catalunya, al GastroNadal online de Damm

Cuiners i cuineres de prestigi explicaran les seves receptes nadalenques des de l'Antiga Fàbrica Damm dissabte, en una marató de 10 hores

Dissabte, 12 de desembre, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona es convertirà en el plató principal de la primera edició del #GastroNadal2020, un esdeveniment online en el qual reconeguts xefs d’arreu de Catalunya elaboraran les propostes gastronòmiques que han preparat per aquestes festes de Nadal als seus restaurants.

Un total de vint-i-un cuiners i cuineres de restaurants repartits per tot el territori català participaran en aquesta iniciativa, promoguda i organitzada per Estrella Damm i GastroEvents, en la qual explicaran el que es courà per Nadal als seus establiments, posant a l’abast dels seus seguidors el receptari més complet i variat de la cuina nadalenca d’enguany, i que també oferiran en format delivery, per tal que durant aquestes festes es puguin emportar i gaudir a casa. A més, el prestigiós sommelier Ferran Centelles proposarà el maridatge ideal d’algunes d’aquestes elaboracions amb cerveses Damm.

Receptes d’ahir i d’avui que prepararan, des de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm o des de les cuines dels seus restaurants, des de dos quarts de deu del matí i fins a dos quarts de vuit del vespre. Més de deu hores de la millor gastronomia que podran seguir-se en directe a través del canal de Youtube de GastroEvents Online.

Una iniciativa més que es fa sota el paraigües de #quenosapaguinelsfogons, amb el propòsit de donar suport al sector de l’hostaleria, un dels sectors que més ha patit les conseqüències de la crisi sanitària derivada de la Covid-19.

Establiments i xefs participants a #GastroNadal2020

  • 9.30 h Oriol Castro, Disfrutar** (Barcelona)
  • 10.00 h David Andrés, Via Veneto* (Barcelona)
  • 10.30 h Fermí Puig, Fermí Puig (Barcelona)
  • 11.00 h Carles Abellán, La Barra (Barcelona)
  • 11.30 h Fran López, Xerta* (Barcelona)
  • 12.00 h Carles Gaig, Gaig (Puigcerdà)
  • 12.30 h Marc Gascons, Els Tinars* (Llagostera)
  • 13.00 h Albert Adrià, Torrons Vicens (Barcelona)
  • 13.30 h Nandu Jubany, Can Jubany* (Vic)
  • 14.00 h Pere Arpa, Ca l’Arpa* (Banyoles)
  • 14.30 h Quim Casellas, Casamar* (Llafranc)
  • 15.00 h Joan Roca i Montserrat Fonatné, Mas Marroc i Can Roca (Girona)
  • 15. 00 h Jordi Roca, Casa Cacao (Girona)
  • 16.00 h Cesc Rovira, Fonda Xesc* (Gombrèn)
  • 16.30 h Vicent Guimerà, L’Antic Molí* (Ulldecona)
  • 17.00 h Carles Flinch, Cal Manel (Andorra)
  • 17.30 h Ada Parellada, Semproniana (Barcelona)
  • 18.00 h Quim Márquez, El Quim de la Boqueria (Barcelona)
  • 18.30 h Victor Quintillà, Lluerna* (Santa Coloma de Gramanet)
  • 19.00 h Albert Raurich, Dos Palillos* (Barcelona)

Estrella Damm i la gastronomia

El vincle històric d’Estrella Damm amb la gastronomia es tradueix en una aposta constant per les millors propostes nacionals i internacionals, amb l’objectiu d’activar l’hostaleria a través d’activitats gastronòmiques. Així neixen, per exemple, les rutes de tapes, presents a ciutats com Barcelona, Madrid, Miami o Lisboa, així com jornades gastronòmiques de productes únics, com el bacallà o l’arròs. Aquest vincle es remunta als orígens de la marca a Barcelona, ciutat en la qual el bon menjar té un fort protagonisme. Avui dia, Estrella Damm se segueix elaborant 100% amb ingredients naturals i segons la recepta original del 1876. El seu sabor pur i delicat que perdura en el paladar n’afavoreix el maridatge i li atorga una gran popularitat entre bevedors exigents i amants de la gastronomia.

Nou comentari