El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Reby ofereix als seus empleats teletreballar indefinidament
  • CA

Reby, dedicada a la mobilitat personal elèctrica i compartida, ha ofert aquesta setmana als seus prop de 100 empleats teletreballar indefinidament “si així ho desitgen”.

L’empresa ha decidit encarar així la denominada ‘nova normalitat’ amb la desescalada pel coronavirus i “es posiciona com a pionera a Espanya a l’hora d’adoptar aquesta mesura”, informa aquest dijous en un comunicat.

La companyia barcelonina destaca que ja decideixen el mateix moltes empreses internacionals “que estan impulsant aquest canvi de paradigma”, adoptant i potenciant el teletreball permanent encara que la pandèmia remeti.

Per això, la nova vicepresidenta de Recursos Humans i Customer Experience de Reby, Mireia Carnicero, defensa que la pandèmia dóna peu a les empreses a una nova revolució laboral que inclogui la conciliació i, a més, a “tenir accés al talent internacional adaptant-se a les necessitats i desitjos de cada professional”.

Reby considera que el teletreball obligat per la crisi sanitària es convertirà en quotidià en els llocs que ho permetin, ja que “no serà viable per als treballs que requereixin una presència física”, com el manteniment i distribució dels vehicles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa