Pugen fins a 186 els hospitalitzats amb coronavirus a la Regió Sanitària de Lleida

Hi ha 21 pacients a l'UCI, una desena a l'Arnau de Vilanova, 6 al Santa Maria i 5 en altres centres

El nombre de persones ingressades amb covid-19 a la Regió Sanitària de Lleida continua pujant i ja arriba a les 186 persones, tres mes que aquest dijous, segons dades del Departament de Salut. Les UCI dels diferents centres hospitalaris tenen 21 pacients. D’altra banda, des que va començar el rebrot al Segrià, un total de 140 persones han estat donades d’alta a l’Hospital Arnau de Vilanova i quatre més al Santa Maria. Pel que fa als centres habilitats per aïllaments d’aquelles persones temporeres de la fruita o que no tenen possibilitat de confinar-se, n’hi ha 57, repartides entre l’Hotel Rambla i la casa de colònies la Manreana de Juneda.

A l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha 83 persones ingressades amb coronavirus, una menys que aquest dijous. Del total, 10 es troben a l’UCI i 73 a planta. A l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha 21 hospitalitzats, un més que el dia anterior; dels quals sis a l’UCI i 15 a planta. A l’Hotel Salut Nastassi hi ha 15 persones ingressades i en altres centres 67, de les quals cinc a l’UCI i 62 a planta.

Finalment, respecte als que fan l’aïllament als centres habilitats, a l’Hotel Rambla hi ha 18 persones, de les quals 7 amb covid positiu i 11 són contactes. A La Manreana hi ha 39 persones, totes amb covid positiu.

Nou comentari