El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Plega el director de l’òrgan de Salut encarregat d’impulsar les TIC
  • CA

Josuè Sallent, director de la Fundació TIC Salut i Social els darrers tres anys, ha deixat el càrrec, segons ha anunciat ell mateix a través d’un missatge a les xarxes socials. TIC Salut és l’òrgan del Departament de Salut encarregat d’impulsar el desenvolupament i la utilització de les TIC i el treball en xarxa en l’àmbit de la salut. Aquest òrgan fa d’observatori de noves tendències, innovació i seguiment d’iniciatives emergents, i ofereix serveis de normalització i homologació de productes.

Fonts de Salut han informat a EL MÓN que Sallent “inicia nous projectes professionals” i que el departament “li agraeix la feina feta aquests anys”. Les mateixes fonts expliquen que la seva sortida no té res a veure amb el problemes sorgits els darrers dies amb La Meva Salut o pel nou sistema de gestió de cites als CAPs perquè aquests projectes “no formen part de les funcions de TicSalut”.

En el seu missatge a Twitter, el ja exdirector de TIC Salut i Social afirma que “han estat 3 anys i mig de treball intens per la innovació i la transformació digital de la salut i els serveis socials amb l’objectiu d’aconseguir un país millor, més pròsper i més equitatiu”. En el seu missatge, Sallent menciona l’exconsellera de Salut, Alba Vergés, i l’exconseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakri El Homrani.

Sallent va ser entre 2016 i 2017 director d’estratègia i innovació del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI). Sallent, militant d’ERC, va ser una de les 14 persones detingudes el 20-S del 2017 per la Guàrdia Civil en el marc de l’Operació Anubis per aturar el referèndum de l’1-O. Abans d’assumir responsabilitats al CTTI, Sallent va ser director de la Fundació Observatori per a la Societat de la Informació a Catalunya (2009-2011), director general de la Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya (2006-2010) i professor de la Universitat Pompeu Fabra (2004-2011).

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Otro que se pira a desembre 03, 2021 | 19:12
    Otro que se pira desembre 03, 2021 | 19:12
    ¿ Otro que se pira?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa