Unes 400 persones protesten a Girona contra el passaport Covid

Unes 400 persones es van manifestar aquest dissabte al vespre al centre de la ciutat de Girona per protestar contra l’aplicació del passaport Covid, el certificat que ha implementat el Govern per permetre que els ciutadans accedeixin a bars, restaurants, gimnasos i residències de gent gran. Els manifestants van carregar contra aquesta mesura que pretén lluitar contra la sisena onada de la pandèmia i alguns d’ells van lluir pancartes amb missatges contraris a la vacunació contra el coronavirus.

La protesta va sortir de la plaça Catalunya de Girona i va recórrer alguns dels carrers més cèntrics de la ciutat, com per exemple la Rambla. Els manifestants van insistir que a l’Estat espanyol no és obligatori vacunar-se, un motiu pel qual, segons ells, no es pot demanar el certificat Covid per accedir en alguns establiments. Segons informa l’Agència Catalana de Notícies, alguns dels missatges que es podien llegir a les pancartes dels manifestants eren ‘No volem ser experiments‘ o ‘Deixeu-nos créixer sans‘. 

Aquesta mobilització va tenir lloc a la mateixa hora que la manifestació de Barcelona. A la capital catalana, segons dades de la Guàrdia Urbana, s’hi van manifestar unes 3.000 persones. En aquest cas, es van concentrar a la plaça Universitat de Barcelona. Cal assenyalar que, un mes enrere, les protestes d’antivacunes van aplegar només 200 persones al centre d’aquesta gran ciutat. És a dir, quinze vegades menys que la gent concentrada aquest dissabte al vespre.

Els manifestants, sense mascareta ni mantenint la distància de seguretat, van sortir de la plaça Universitat cap a les 18.00, en direcció a la plaça Urquinaona, amb pancartes com “Passaport sanitari = estat totalitari” o “Pass Covid dictadura”. Alguns portaven il·lustracions amb l’estrella de David, un emblema del judaisme. Després van baixar per Via Laietana al crit de “Llibertat!”, “No al passaport sanitari” i “Una dosi és trombosi”. La marxa va acabar a la plaça Sant Jaume.

Comentaris

  Tano Desembre 12, 2021 | 10:14
  Quins impresentables estan fets els anti-vacunes. De la UCI al cel.
   La mare del tano Desembre 12, 2021 | 10:42
   Comentari típic d'ignorant fatxenda. S'estan morint a les UCI tant vacunats com no vacunats, com cada any es moren milers de persones grans a causa de la grip sense que se'n faci propaganda, però és que a més també estan morint persones directament a causa de la vacuna, o quedant amb òrgans malmesos de per vida. Hi ha xifres d'organismes oficials que ho constaten, però d'aquestes els rucs com tu i els mitjans venuts no n'informeu.
   Toni Desembre 20, 2021 | 18:26
   Quin borrego estàs tú fet...segueix asi
   Toni Desembre 20, 2021 | 18:27
   Quin borrego estàs tú fet...segueix aixi

Nou comentari