El Parlament atorgarà la Medalla d’Honor a les “víctimes de la repressió”

El reconeixent es dipositarà al Museu d'Història després de l'entrega en la cerimònia del 10 de setembre

El Parlament atorgarà la Medalla d’Honor en categoria d’or a les “víctimes de la repressió” en la “causa general” contra l’independentisme. Així ho ha anunciat la presidenta de la cambra, Laura Borràs, en una compareixença des del despatx d’audiències, aquest dijous a la tarda. Es reconeix així el “dolor sofert” per les persones “perseguides” per l’Estat “arran de l’1-O” i per defensar, al carrer i a les urnes, la voluntat d’autodeterminació. La Mesa va aprovar la decisió durant la reunió d’ahir a Tornabous (Urgell), a proposta de Borràs. La presidenta de la cambra ha explicat que la Medalla es dipositarà al Museu d’Història del país, després de l’entrega que se celebrarà en la cerimònia del 10 de setembre al Parlament.

L’any passat el Parlament va atorgar —en un acord de la Mesa per unanimitat— la Medalla d’Honor del Parlament en la categoria d’or als professionals del sistema de salut de Catalunya. Amb aquesta distinció, la cambra va reconèixer “la tasca extraordinària que les persones que treballen en el sistema de salut de Catalunya han acomplert amb motiu de la pandèmia de la covid-19”.

Comentaris

  Dr Sallop 02/09/2021 6:48 pm
  Salvador Illa: "No habrá referéndum por la independencia ni en 2030 ni en 2040. Cataluña necesita políticas que unan"
  Doctor Strangelove 02/09/2021 6:54 pm
  Sí clar, la propera ja els hi donareu als homeless. No teniu cap mena de pudor i vergonya! En ma vida havia vist quelcom tan i tan decadent. Honor és posar vells i canalla d'escuts humans i plorar al primer mastegot, quan als països comunistes es mata gent que defensa realment la llibertat? Com es pot ser tan cafre i mala persona per dir que aquella colla tenen honor? En fi, o ens gastem pasta en contractar psiquiatres, canviem el sistema educatiu i ensenyem a pensar lliure i individualment als joves o anem directes al precipici. Realment als que ens estimem aquest petit país en fa llàstima veure aquesta degradació! Doc.
  Narcís 02/09/2021 7:13 pm
  Grandíssima idea, grandíssima iniciativa . . Moltes felicitats ! PD : si el que passà ( i continua passant ) ho estudiessim en llibres d' història d' un país estranger .. ens faríem creus ! Nota : i, guaita per on , és/ passa a ca nostra i ara ! Anotació al marge : però que altra cosa pot esperar ningú d' un estat com aquest que dia rere dia no para de retratar-se d' allò que és sense cap vergonya i amb tota descaradura i cinisme ? Incidència : és obvi que sa ment no dóna per més i sa ànima tant se'ls hi en fum ( sinò tindrien mínima dignitat, mínim honor ) !
  Ferran 02/09/2021 7:22 pm
  De una forma u otra, todos los que queremos la independencia desde siempre.
  Normalizando el Vandalismo 02/09/2021 7:34 pm
  Ó sea, queréis normalizar a todos aquellos que actuaron de forma vandálica por las calles de Barcelona? Cortando carreteras, tirando piedras a los Mossos, quemando contenedores, tirando cohetes a los helicópteros de los Mossos, etc..? Si lo explicas fuera de aquí, esto no se lo creen..
  el verdugo del Cid 02/09/2021 10:34 pm
  Molt bona mesura: una GUERRA (ja sigui contra escòria -com és el cas- o contra ésser humans enemics -NO és el cas- ) necessita herois. Ben aviat començarem a fer el que cal. Ja va tardant! Quina sort heu tingut amb la pandèmia: no us té ni la meitat de ganes que nosaltres! Visca la Terra! Lliure!
  Luisnomeacuerdo 02/09/2021 11:28 pm
  La lazipija se ha equivocado los represaliados son los cinco millones y medios de habitantes de la comunidad autónoma de Cataluña que no son fascistas independentistas, esta no va a llegar al 12 de octubre, fiesta nacional de España.
  Frikisme pur i dur 02/09/2021 11:43 pm
  El Parlament català no és un parlament de veritat. Sembla una guarderia per a nens amb retard mental que a més el dirigeixen.
  Pedro 02/09/2021 11:55 pm
  Son el hazmerreír de todos, y ni se enteran. Viven en un matrix.

Nou comentari