El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La pandèmia triplica la demanda d’aliments a entitats benèfiques
  • CA

La Taula del Tercer Sector ha advertit aquest dissabte que durant els tres mesos d’estat d’alarma les entitats socials han triplicat les demandes d’alimentació i doblat les d’ajuda per a l’habitatge a Catalunya.

Per això, en motiu del dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa que s’ha celebrat el 17 d’octubre, la Taula ha llançat la campanya ‘Trenquem el cercle de la pobresa’, ha informat en un comunicat.

Ho ha fet a través d’un vídeo en què apareixen representants de diferents federacions que formen part de la Taula del Tercer Sector i representants d’institucions catalanes.

Segons les entitats, durant els mesos d’estat d’alarma s’ha atès a 700.000 persones a Catalunya i, en aquest sentit, el vídeo destaca que “la Covid-19 ha empitjorat les condicions de vida de persones que ja estaven en situació de pobresa”.

A més, la Taula ha explicat que “les persones en situació de pobresa tenen més risc a contagiar-se” perquè viuen en habitatges amb pitjors condicions, compartits i massificats i en zones densament poblades, ha assegurat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa