Nova línia de tractament facial antitaques

Aquesta gamma serveix per a corregir les taques provocades per l'edat o el sol i es compon d'una crema aclaridora, una crema protectora i un sèrum despigmentant

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta la seva nova línia de tractament facial antitaques Deliplus per corregir les taques provocades per l’edat, el sol o altres factors en tot tipus de pells.

Aquesta gamma inclou la crema aclaridora Deliplus, els principis actius de la qual unifiquen el to de la pell, aclareixen la taca i tornen la joventut al rostre. Per potenciar-ne l’acció, es pot combinar amb la crema protectora SPF 50+ i el sèrum despigmentador. La crema protectora SPF 50+ prevé l’aparició de taques solars, combat els efectes de la pol·lució i l’envelliment prematur de la pell, a més d’aportar hidratació i elasticitat. Per la seva banda, el sèrum despigmentador disminueix les taques i unifica el to de la pell, alhora que afavoreix la lluminositat i dona uniformitat al rostre. El proveïdor Totaler RNB elabora aquest producte a la seva planta de la Pobla de Vallbona (València) per a la secció de perfumeria de tota la cadena de supermercats.

Comentaris

  blaia garcia brando 24/02/2021 10:06 am
  HE passat ahir per la dermatologa, cremat, i esborrat tota piga, taca i repasat. 77anys molt de sol durant la vida. no es pot fer propaganda enganyosa, sobre tot per les dones. cal assegurar.se ja que el negoci és el negoci.
  Ricard 24/02/2021 9:18 am
  Branded content.
  Piti 24/02/2021 8:07 am
  Venga un altre publi reportatje gratuit . Siau serios
  Piti 24/02/2021 8:06 am
  Venga un altre publi reportatje gratuit del Mon . Siau serios

Nou comentari