Nova col.lecció de cosmètica ‘Color Care’ de Deliplus

Es compon d’un stick labial exfoliant, un bàlsam de llavis amb efecte rubor, un il·luminador facial i un coloret setinat multicolor en forma de cor

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, llança la seva nova gamma de cosmètica ‘Color Care’ de Deliplus, d’edició limitada. La col·lecció inclou un stick exfoliant amb partícules de sucre, que es presenta en un nou envàs, color i aroma d’albercoc, i el bàlsam de llavis Nutri-Balm, que reacciona amb el pH de la pell i crea un to personal per a cada clienta. L’ús diverses vegades al dia és molt recomanable, especialment per la utilització de mascaretes, que ressequen els llavis.

La gamma ‘Color Care’ es completa amb el coloret setinat multicolor i l’il·luminador facial de textura vellutada en forma de cor, amb una innovadora fórmula de pols cuites per a una pell suau.

El proveïdor Totaler Wecolors, elabora aquest producte a la seva planta de Vilassar de Dalt (Barcelona) per a la secció de perfumeria de tota la cadena de supermercats.

Nou comentari