El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El nombre de morts a l’Estat ja supera el miler
  • CA

El nombre de persones que han mort a l’Estat espanyol a casua del coronavirus ja ha superat el miler. Concretament, hi ha 1.002 persones que ja han mort per culpa del virus. Per altra banda, el nombre de positius total del COVID-19 se situen als 19.980 casos. Això és el que ha informat el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries espanyol, Fernando Simón, en roda de premsa.

També ha dit que 1.141 persones es troben encara ingressades a les Unitats de Cures Intensives (UCI) dels hospitals espanyols. “Aquestes dades segurament infravaloren el nombre de transmissions que hi ha“, ha assegurat Simón. Ha dit que la gent que té símptomes però que no s’ha fet la prova no pot ser comptabilitzada com a positius.

El comissari principal i director operatiu de la Policia Nacional, José Ángel González, ha informat que s’ha produït un augment de les detencions a l’Estat espanyol per no respectar les ordres de confinament. “Davant dels incompliments, tolerància zero“, ha etzibat, a més d’insistir que intensificaran les patrulles en aquest divendres per tal d’evitar encara més els desplaçaments. També ha informat que uns joves de Madrid van ser sancionats després que un helicòpter policial obervés com celebraven una festa. “La vigilància la fem per terra, mar i aire“, ha sentenciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa