El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El nombre d’hospitalitzats a la Regió Sanitària de Lleida se situa a 185
  • CA

El nombre de persones ingressades amb covid-19 a la Regió Sanitària de Lleida disminueix en un respecte divendres i es situa a 185, segons dades del Departament de Salut. Així mateix, els pacients hospitalitzats a les UCI dels diferents centres hospitalaris baixen dels 21 als 19. D’altra banda, des que va començar el rebrot al Segrià, un total de 159 persones han estat donades d’alta a l’Hospital Arnau de Vilanova i quatre més al Santa Maria. D’altra banda, hi ha 42 persones temporeres de la fruita o que no tenen possibilitat de confinar-se aïllades en un dels dos centres habilitats, l’Hotel Rambla i la casa de colònies la Manreana de Juneda (Garrigues)-.

A l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha 75 persones ingressades amb coronavirus, vuit menús que aquest divendres. Del total, 9 es troben a l’UCI i 75 a planta. A l’Hospital Universitari Santa Maria hi ha 24 hospitalitzats, tres més que el dia anterior, dels quals cinc a l’UCI i 19 a planta. A l’Hotel Salut Nastasi hi ha 19 persones ingressades i en altres centres 67, de les quals cinc a l’UCI i 62 a planta.

Finalment, respecte als que fan l’aïllament als centres habilitats, a l’Hotel Rambla hi ha 18 persones, de les quals 3 amb covid positiu i 15 que són contactes. A La Manreana, a Juneda, hi ha 24 persones, totes amb covid positiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa