El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Niu Farma llança la línia ‘Protergen’, que protegeix més d’una setmana de la Covid-19
  • CA

La companyia farmacèutica Niu Farma ha llançat la línia de productes ‘Protergen’, la primera línia del mercat capaç de protegir l’usuari durant de més de set dies davant dels virus com el de la Covid-19 i davant d’altres microorganismes com àcars, bacteris i fongs. De venda exclusiva en farmàcies, la gamma es compon de ‘Protergen Mascaretes’, ‘Protergen Emulsió’, ‘Protergen Rentadores’ i ‘Protergen Tèxtil’.

Desenvolupat per investigadors espanyols a través de la tecnologia PHARMA-NOB166, una tècnica innovadora, amb patent internacional, combina la nanotecnologia i la plata en forma d’ions per obtenir un efecte desinfectant i un alliberament controlat en el temps de microorganismes que permet la protecció immediata després de la seva aplicació. “Necessitem seguir protegits, seguir segurs i seguir sans, però també necessitem recuperar les nostres rutines, les nostres aficions, la nostra vida. Els productes de ‘Protergen’ estan pensats per garantir-nos protecció i comoditat a parts iguals“, assenyala Pedro Tocabens, director científic de Niu farma Laboratoris.

Aquests productes, pretenen oferir a les persones l’oportunitat de recuperar la seguretat per reprendre activitats quotidianes com la tornada a la feina o la relació amb familiars i nuclis propers sense deixar de banda la necessitat de romandre protegits. “Comptar amb l’experiència dels farmacèutics és fonamental per al llançament d’una gamma com aquesta. Ningú millor que ells per recomanar productes segurs amb una trajectòria científica que garanteix resultats. Volem que PROTERGEN sigui per a la societat sinònim de confiança, seguretat i protecció i, per això, és primordial comptar amb l’experiència i l’aval d’aquests professionals sanitaris per a aconseguir-ho”, ha assegurat el doctor Tocabens.

L’eficàcia de ‘Protergen’ s’ha basat en les exigències marcades per la Unió Europea, complint amb les normatives UNE-EN 14476 i la certificació 1276. Actualment els quatre productes de la línia han estat aprovats per l’Agència Americana del Medicament (FDA, per les sigles en anglès) i l’Agència Europea de Substàncies i Mescles Químiques (ECHA, per les sigles en anglès).

Una línia de productes adaptada a la nostra rutina

Entre la línia de productes es pot trobar ‘Protergen Màscares’, que és un nebulitzador que s’aplica a 20 centímetres aproximadament sobre les mascaretes per evitar la contaminació d’aquesta i la contaminació per manipulació. L’aplicació d’aquest producte allarga la vida mitjana de les màscares fins a un mínim de set dies.

‘Protergen Emulsió’ és una emulsió protectora lliure d’alcohol que s’ha desenvolupat pensant en la protecció, enfront de microorganismes que es trobin a les mans. Així mateix, aquest producte hidrata la pell i n’evita la sequedat, la dermatitis i l’aparició d’altres efectes negatius, fàcilment observables, que està provocant l’ús excessiu de gels hidroalcohòlics.

‘Protergen Rentadora’ es presenta en uns còmodes unitats monodosi que, incorporades al caixetí del suavitzant de la nostra rentadora, asseguren la protecció de tota la nostra roba davant la contaminació per microorganismes com virus, coronavirus, bacteris, fongs i àcars durant més d’una setmana.

I, finalment, ‘Protergen texti’, que es tracta d’un nebulitzador que, aplicat a una distància d’uns 20-30 centímetres i deixant assecar uns pocs minuts, protegeix la peça de roba de la contaminació per microorganismes durant una setmana. A més, evita el creixement i desenvolupament de virus, bacteris, fongs i àcars i, a més, elimina les olors, no taca, no fa olor i es pot aplicar sobre qualsevol teixit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa