El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Nació Cherokee ofereix a Salut un tractament contra el COVID 19
  • CA

Diuen que en període de crisi, qualsevol ajuda és bona. Així ho interpreta The Southern Cherokee Nation and The Red Fire People (SCNRFP), és a dir, la Nació Cherokee que aquest dimarts va formalitzar un oferiment d’ajuda a les autoritats sanitàries catalanes per combatre el coronavirus. De fet, ja feia dies que intentaven contactar amb l’administració catalana per tal d’oferir ajuda a través de 10 kits de tractament contra el COVID 19.

 

 

En aquest sentit, la legació del SCNRFP, a través de Modesto Beltran, el ministre de Salut Daniel Nuzum i el Chief Usti OO-Neh-Gah Gees-Due , cap a l’Estat, recorden que aquests equips de tractament ja s’han utilitzat a la Xina, Mèxic, El Salvador, EUA, el Vaticà i a Itàlia amb uns “resultats sorprenents”. Així mateix remarquen que estaven integrats en l’assaig clínic que organitza l’OMS en cinc equips a deu països afectats pel brot. També subratllen que han intentat contactar amb el doctor Oriol Mitjà, l’expert que dirigeix l’assaig clínic que impulsa la Generalitat.

 

Així mateix, acompanyen un informe de premsa amb tots els detalls del seu programa d’ajuda. Així mateix descriuen la composició, la posologia i la metodologia del tractament. A més, hi afegeixen una llista de links que recullen les proves portades a terme amb èxit amb aquesta teràpia basada en “medicines tradicionals”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa