Moderna creu que caldrà una tercera dosi abans de l’hivern per la variant Delta

El director general de la companyia, Stéphane Bancel, afirma que la seva vacuna "està mostrant una eficàcia duradora del 93% als sis mesos" sense la variant Delta

Moderna considera que “probablement” serà necessària l’administració d’una tercera dosi de la vacuna contra la Covid-19 “abans de la temporada d’hivern”, per la irrupció de la variant Delta. “Creiem que l’augment de la força de la infecció resultant de la variant Delta, la fatiga de població amb les mesures i els efectes estacionals (trasllat a l’interior dels establiments) conduiran a un augment d’infeccions en els individus vacunats. Encara que veiem una eficàcia duradora en la fase 3 fins als 6 mesos, esperem que els títols neutralitzadors continuïn disminuint i acabin afectant l’eficàcia de la vacuna”, ha reconegut la companyia en un comunicat aquest dijous.

El director general de la companyia, Stéphane Bancel, ha ressaltat que la seva vacuna “està mostrant una eficàcia duradora del 93% als sis mesos“, però ha advertit que “la variant Delta és una nova i important amenaça, per la qual cosa hem de romandre atents.” De cara al futur, Bancel ha avançat que la companyia està treballant en una vacuna d’una dosi que serveixi de reforç anual contra la Covid-19, la grip i el virus respiratori sincitial (VRS) per a adults. De la mateixa forma, Moderna ja ha començat a preparar els estudis de l’última fase de la seva vacuna contra la grip i el (VRS), que va rebre la designació de via ràpida als Estats Units fa uns dies.

Nou comentari