Els millors outlets de Catalunya per a les compres de Nadal

S’apropen les festes de Nadal i ja cal anar pensant quins poden ser els millors regals d’aquest any. I actualment ens trobem enmig d’un llarg pont en el qual tenim tot el temps del món per a poder anar a fer les compres que facin falta. Hi ha un tipus de regal que mai no caduca: encara que les modes passin i canviïn, cada any fa il·lusió renovar l’armari. En aquest llistat, fem un repàs dels millors outlets que hi ha a Catalunya per comprar roba, calçat, complements, roba interior i més coses tant per a home com per a dona.

La Roca Village

Es tracta, probablement, de l’outlet més famós que hi ha al nostre país. Fins i tot s’organitzen viatges amb visites guiades pels turistes. Tot i estar lluny de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, moltíssima gent també hi va des de la capital catalana per la gran quantitat de marques que hi ha i el preu de la seva roba. El llistat de marques d’aquest outlet és molt llarg: des de botigues d’esports com Nike o Barça Store, fins a marques cares com Burberry, a botigues sobre coses de lavabo, perfums i joies, així com maletes i roba interior.

The Style Outlet (Viladecans)

Aquest és força nou. Fa pocs anys que es va inaugurar i sí que es troba proper a la ciutat de Barcelona, concretament a Viladecans (Baix Llobregat). Tot i que no és tan gran i conegut com La Roca, ofereix una gran quantitat de marques i botigues. Hi ha alguns establiments que són més grans que la resta: com el de Nike o el que comparteixen Adidas i Reebok. L’oferta, però, no s’atura a la roba: també hi ha complements com bosses de mà, una botiga de Haribo o la marca de calçat Crocs; així com algunes cafeteries i zona de restaurants.

Gran Jonquera

Aquest outlet és molt conegut, probablement perquè se situa en un lloc molt estratègic: a la frontera entre Catalunya i França. També té infinitat de marques, i fins i tot té un estanc per comprar-hi tabac. Ofereix, també, la possibilitat de contractar un personal shopper perquè et doni un cop de mà en les teves compres.

Igualada

De fet, la capital de l’Anoia es mereix un punt per a ella sola gràcies a la infinitat de locals que hi ha. Es tracta, probablement, de ‘la ciutat dels outlets’. Hi ha molts locals on trobar productes de tot tipus; a continuació alguns exemples:

  • Sita Murt: Va ser una de les dissenyadores més importants que hi ha hagut mai a Catalunya, i a la seva ciutat natal té una botiga on es pot trobar la seva roba al millor preu possible. Podeu trobar peces d’aquesta marca famosa pels seus vestits al carrer Sor Rita Mercader número 22.
  • Punto Blanco: amb origen també a Igualada, Punto Blanco té a la capital de l’Anoia un local on comprar peces d’aquesta marca al millor preu. Es troba al carrer Balmes número 14.
  • Buff: Es tracta també d’una marca amb seu a Igualada, i per això tenen un outlet en aquesta ciutat catalana. S’especialitzen en fer cintes per al coll, per al cap i barrets que abriguin, tant per dur pel carrer com per fer esport. Un complement molt i molt útil. Es pot trobar al carrer de França número 18.

Red Outlet

Ubicat a Llagostera, el Red Outlet és un lloc perfecte per comprar-hi banyadors, bikinis, altres tipus de roba, sabates, objectes per a la llar, pijames, roba per a nadó, maletes i complements.

Fred Perry d’Olot

A la capital de la Garrotxa es troba un dels outlets més interessants que hi ha a Catalunya: es troba al centre de la ciutat i tota la seva roba es troba a meitat de preu. És una marca que porta el nom d’un tenista britànic procedent de classe obrera que va lluitar contra les classes elitistes el Regne Unit. Va començar venent canelles per eixugar la suor, i s’ha convertit en un dels emblemes i representació del moviment Mod.

Nou comentari