El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mercadona dona prop de 16.000 articles d’higiene personal al banc de productes no alimentaris La Nau
  • CA

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha fet efectiva aquest divendres l’entrega de prop de 16.000 articles d’higiene personal (concretament 15.822) com ara xampús, desodorants i protectors solars per a adults i xumets, mossegadors i parament infantil, entre d’altres, a l’Associació Cívica La Nau, banc de productes no alimentaris ubicat a Cornellà de Llobregat.  

Aquesta donació se suma a la realitzada per Laboratorios Maverick, empresa proveïdora de productes d’higiene personal de Mercadona, que l’abril passat va lliurar a l’entitat social més de 18.000 xampús, gels i cremes suavitzants per a la seva distribució entre els col·lectius més necessitats.

La nova donació, feta avui, forma part de les que la companyia està duent a terme, atesa la situació excepcional ocasionada per la COVID-19, a diverses entitats socials i organitzacions benèfiques de Catalunya com ara els quatre bancs dels aliments de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida, la Creu Roja o el banc de productes no alimentaris La Nau. També cal afegir que lliura diàriament aliments a 35 menjadors socials d’arreu de Catalunya amb els quals col·labora habitualment.

En total, des del 27 de març passat i fins avui, ha lliurat més de 600.000 quilos de productes de primera necessitat a les entitats esmentades. Pel que fa als aliments, les donacions engloben tant productes secs com frescos, com ara llet, llegums, pasta, carn i peix fresc envasat, fruita i verdura, iogurts i postres làcties, pa de motlle, cereals, i sucs i batuts refrigerats, entre d’altres.

Emi?lia Catala? (Associacio? Ci?vica La Nau) i Sant Mont (Mercadona) durant l’entrega de productes d’higiene personal

Mercadona dona resposta així a la crida feta per les entitats socials i reforça les donacions amb l’objectiu de donar resposta a les demandes de les persones més necessitades fruit de la situació excepcional ocasionada per la COVID-19.

En aquest sentit, Emília Català, presidenta de l’Associació Cívica La Nau, banc de productes no alimentaris, ha assenyalat que “la nostra entitat es va crear amb el propòsit de servir de pont entre les empreses socialment responsables i les entitats i organitzacions que atenen als col·lectius mes vulnerables del nostre entorn. El nostre objectiu principal és la lluita contra la pobresa de les persones que viuen prop nostre i que, per diferents motius, estan passant per una situació molt precària, intentant en lo possible que puguin dur una vida mes digna. Som molt conscients de l’esforç que comporta a l’empresa aquest tipus de col·laboració, per això volem expressar el nostre més sincer agraïment a Mercadona i a Laboratorios Maverick per les donacions fetes que expressen un profund sentit de solidaritat amb les persones que passen dificultats”.

Per la seva banda, Santi Mont, director de Relacions Externes de Mercadona a Barcelona Nord, ha agraït “la tasca que estan duent a terme les entitats socials com l’Associació Cívica La Nau” i ha posat de manifest que “amb aquesta nova donació feta avui s’hauran lliurat més de 600 tones de productes de primera necessitat a diverses entitats i organitzacions benèfiques d’arreu de Catalunya en poc més de dos mesos i mig per ajudar a pal·liar, en la mesura del possible, les demandes dels col·lectius més desfavorits”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa