Una mare denuncia que el seu exmarit es va endur el seu fill fa més d’un mes

Una dona de Caldes de Montbui ha denunciat que el seu exmarit s’ha endut el seu fill de deu anys fora de Catalunya. La mare del nen és la Marta Ramos, una veïna de Caldes de Montbui que no té notícies del seu fill des del passat mes d’agost. L’afectada va posar la situació en coneixement dels Mossos d’Esquadra el passat sis de setembre i també ha difós el seu cas a les xarxes.

Diverses fonts policials van confirmar a l’Agència Catalana de Notícies que el pare no va tornar el nen a la seva mare un cop finalitzat el període marcat pel règim de la custòdia compartida del menor. Segons va explicar Marta Ramos als Mossos, una altra filla que comparteix amb la seva exparella va rebre una trucada del pare poc després de la desaparició. L’home va informar la germana major que tant ell com el nen estaven bé i havien arribat al seu destí.

Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació a través de la qual han pogut constatar que el pare tenia intenció de marxar a viure a Ucraïna. No obstant això, la policia encara no ha pogut confirmar la ubicació de l’home i el nen.

La Marta Ramos ha demanat ajuda a través de les xarxes socials per tractar de trobar el menor. La mare ha explicat que “fa sis setmanes que no veig el meu fill“. Ella assegura que “hem activat tots els mecanismes possibles la meva advocada i jo, però sembla que els temps de la justícia no són els mateixos que els d’una família a qui han robat el seu fill“. A més, fa una petició a les institucions: “Fa temps que denuncio aquesta situació. Espero que d’una vegada per totes es tingui en compte als nens i existeixi una llei eficaç de protecció a les dones i als menors”. Marta Ramos acaba el seu vídeo dirigint-se al seu fill: “T’estimo, Marc“.

Comentaris

    666 Octubre 20, 2021 | 18:25
    Els chuches i fecals Ñordos Perquè són tant i tantíssim INÚTILS ? Tenen massa feina a PPersseguir demòcrates i independentistes !

Nou comentari