La Marató de TV3 celebrarà els seus 30 anys amb 30 presentadors

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha anunciat que La Marató de TV3 comptarà amb 30 presentadors per commemorar el 30è aniversari de la celebració d’aquest programa. L’edició d’enguany es durà a terme el 19 de desembre i pretén sumar forces contra els problemes de salut mental. Els presentadors acompanyaran als espectadors en les diferents seus de La Marató que s’estableixin arreu de Catalunya i també a les seus telefòniques, les gravacions i al plató. Com ja és habitual, Roger Escapa marcarà l’inici d’aquesta edició al programa ‘El suplement’ de Catalunya Ràdio.

Alguns dels rostres amb els quals comptarà aquesta edició seran els següents: Lídia Heredia, Raquel Sans, Laura Rosel, Núria Solé, Mònica Terribas, Roger de Gràcia, Jordi Basté, Ramon Gener, Antoni Bassas, Xavi Coral, Espartac Peran, Ariadna Oltra, Gemma Nierga, Òscar Dalmau, Josep Cuní, Toni Cruanyes, Ana Boadas, Albert Om, Ramon Pellicer, Helena García Melero, Carles Francino i Quim Masferrer.

L’objectiu de la CCMA en la 30ª edició de La Marató és dur a terme “una gran mobilització” per tal de trencar els estigmes i tabús que acompanyen els problemes de salut mental. La Corporació recorda que una de cada quatre persones pateix algun d’aquests trastorns en algun moment de la seva vida. A més, assegura que aquest tipus de malalties tenen un elevat impacte social, sanitari i en la qualitat de vida de les persones.

Els presentadors s’encarregaran parlaran obertament d’aquests trastorns i de donar veu a testimonis en primera persona que explicaran la duresa de conviure amb aquesta problemàtica. La Marató del 2021 pretén sensibilitzar sobre la necessitat d’investigar sobre la salut mental i de demanar ajuda a temps per fer front a aquests trastorns. A més, la CCMA vol posar de manifest la importància de reconèixer els símptomes d’aquest tipus de malalties i fer entendre a l’audiència que qualsevol persona pot patir-les en algun moment de la seva vida.

Comentaris

    Gonzalo Novembre 04, 2021 | 17:48
    Noble y hermosa causa la de la maratón de este año. El pruses ha dejado muy tocado a los débiles de mente.

Nou comentari