Madrid vol que Sanitat els permeti vacunar amb AstraZeneca els menors de 60 anys

Darias indica que encara hi ha temps per decidir què fer amb la segona dosi

La Comunitat de Madrid demanarà formalment al Ministeri de Sanitat que els menors de 60 anys es puguin vacunar de forma voluntària amb AstraZeneca, segons ha indicat el conseller del ram madrileny, Enrique Ruiz Escudero. Segons ell, “no hi ha ni un sol criteri tècnic que avali” la suspensió de la vacunació en cap franja d’edat. La petició es farà en el marc de la Comissió de Salut Pública de la setmana vinent. Per la seva part, la ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha insistit a donar un “missatge de tranquil·litat i de calma” pel que fa a la segona dosi d’AstraZeneca. “Tenim temps per prendre aquesta decisió”, ha indicat Darias, que insistit que “totes les vacunes són segures, són eficaces i salven vides”.

Comentaris

  L'OBSERVADOR ASTORAT 11/04/2021 6:07 pm
  ¡¡ LIBERTAD SIN "IDA" !!. Jarcha (https://www.youtube.com/results?search_query=libertad+si+ira+jarcha)
  JordiP 11/04/2021 3:30 pm
  T'agrada demanar, oi, nena? Posats a fer, donada la carència de vaccins, podries vacunar els madrilenys amb una dosi de Chinchón. I per moderar-los el patiment, els atorgues una ració d'aubergínies d'Almagro. Així tot queda a casa.
  Pepe 11/04/2021 9:46 am
  Un regidor del Partit Popular ha utilitzat les xarxes socials per amenaçar de mort a Pedro Sánchez. Luis Guillermo Parejo, dirigent del Partit Popular en un petit poble de Màlaga, ha declarat que el president espanyol es mereix “un tret al clatell, fill de la gran puta”.
   JordiP 11/04/2021 3:31 pm
   El Jutge Llarena, actuarà d'ofici, tinc entés.

Nou comentari