El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’OMS adverteix que la variant índia pot ser més contagiosa i resistent
  • CA

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) adverteix que la variant índia, que pot estar contribuint a l’alt nivell d’infeccions al país asiàtic, pot ser més contagiosa i resistent a alguns tractaments i vacunes. Segons un informe de l’OMS, aquesta variant té mutacions “associades amb un increment de la transmissió” i respon positivament a menys tractaments que d’altres. Amb tot, per a l’OMS la variant índia encara no ha assolit el nivell de “preocupant” com les del Regne Unit, Sud-àfrica o el Brasil i ara per ara es limita a “variant d’interès”. Aquesta variant es va detectar per primer cop a finals del 2020 i se segueix investigant.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: toni a abril 29, 2021 | 08:28
    toni abril 29, 2021 | 08:28
    Molt millor callats srs de la OMS. Esteu al servei del lobby de las farmacèuticas i sou uns canallas i malas personas. Tan sols us interesa els $$$$$$$$.
  2. Icona del comentari de: fat boy a abril 29, 2021 | 14:40
    fat boy abril 29, 2021 | 14:40
    O sigui, que es resistent a les vacunes?. Els que els volien suspendre les patents que vagin ara a suplicar que es posin a treballar gastant els seus diners, instal.lacions i personal qualificat per tenir resultats d'aqui a vuit mesos. A veure que els diuen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa