Llibertat provisional per als dos organitzadors de la ‘rave’ de Llinars

Hauran de comparèixer periòdicament al jutjat

El jutjat d’instrucció 1 de Granollers ha rebut avui els dos detinguts acusats d’organitzar la rave de Llinars del Vallès. La magistrada ha acordat per a tots dos la llibertat provisional amb compareixences periòdiques al jutjat. Els detinguts han contestat només a preguntes dels seus advocats i ara la causa està oberta pels delictes de resistència i desobediència. Es tracta d’una dona de 29 anys holandesa i amb veïnatge a Amsterdam, i un home de 22 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Tarragona.

Segons la seva defensa, ells han negat ser els organitzadors de la festa il·legal i han denunciat que són caps de turc. Pel que fa als quatre altres investigats, seran citats a declarar quan es consideri oportú a mesura que avanci la instrucció, segons ha apuntat el TSJC en un comunicat.

En l’operatiu es va identificar 215 persones, que seran denunciades per vulnerar la normativa vinculada a les restriccions sanitàries amb multes de 3.000 euros, mentre que els organitzadors hauran d’afrontar sancions de fins a 600.000 euros.

Nou comentari