L’Estat estudia si també tanca les connexions aèries amb el Regne Unit

La consellera de Salut, Alba Vergés, demana a Madrid que tanqui fronteres aèries amb el Regne Unit per protegir els ciutadans

El govern espanyol ha reclamat a la Unió Europea una resposta “coordinada” sobre si cal o no suspendre els vols provinents del Regne Unit per l’aparició d’una nova variant del coronavirus que es considera un 70% més contagiosa. L’executiu de Pedro Sánchez ha demanat a la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, i el president del Consell, Charles Michel, que aportin una resposta conjunta a la situació britànica. “L’objectiu és protegir els drets dels ciutadans comunitaris des de la coordinació, evitant l’unilateralitat”, ha dit el govern espanyol. Amb tot, si no hi ha resposta “ràpida” de les institucions europees, Espanya “actuarà en defensa dels interessos i drets dels ciutadans espanyols”.Per ara, ja han cancel·lat les connexions amb el Regne Unit països com Holanda, Bèlgica, Itàlia, França i Alemanya.

De fet, la consellera de Salut, Alba Vergés, ha reclamat a Pedro Sánchez que actuï per protegir els ciutadans davant la incertesa i que tanqui també els vols amb el Regne Unit.

Nou comentari