L’arribada d’una massa d’aire polar produirà gelades febles a Catalunya a partir de dimarts

Les gelades seran "més probables" a les valls d'Pirineu i Prepirineu català

L’arribada d’una massa d’aire polar donarà lloc a un important descens de la temperatura entre dimarts i dijous que ve a Catalunya, dies en què es preveuen gelades febles en punts de l’interior. Es tracta d’un anticicló situat a l’oest de les illes britàniques que, juntament amb l’aprofundiment d’una depressió situada als països escandinaus, afavorirà l’arribada d’una massa d’aire molt fred que afectarà bona part d’Europa, ha explicat el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) aquest diumenge en un comunicat. Les gelades seran “més probables” a les valls d’Pirineu i Prepirineu català, mentre que a la Depressió Central i al Prelitoral seran més puntuals.

Comentaris

  Meteocat, tercermundisme car 05/04/2021 8:46 am
  Meteocat es una banda de ganduls i incompetents. TV3 amb els manolos mauri i el pelat, ha convertit el temps en una coleccio de fotos i comentaris gili.pollos. Sort de TVE1 que ens diu el temps de forma cientifica i moderna. Mauri i si et dediques a fer butifarres, gandul, inepte i d'erc?
  11
  60
  Respon
  ciutadà 05/04/2021 7:27 am
  No crec que sigui cosa del canvi climàtic només. A banda de les glaçadel del febrer de 1956, recordo perfectament (visc en una població vora la ciutat de Girona) haver vist nevar la nit del 30 d'abril a 1 de maig. També, un altre any, la nit de sant Jordi .

Nou comentari