El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Marató celebrarà el seu 30è aniversari amb un disc amb 30 cançons
  • CA

La Marató de TV3 celebrarà el seu 30è aniversari amb un disc doble que conté 30 cançons. L’edició d’enguany se celebrarà el 19 de desembre i es dedicarà a recaptar fons per fer front als problemes de salut mental. Aquest àlbum repartirà els seus temes en un Disc Blau i un Disc Blanc. Una de les novetats d’aquest any és que el disc físic comptarà amb dos codis QR que permetran accedir al seu format digital i a continguts multimèdia.

Aquest serà el 17è disc que es publica amb motiu de La Marató. L’edició del 2021 contindrà fins a 16 estils musicals. Alguns d’ells són el pop, el rap, el trap, el ‘reggaeton’ o l’electrònica. Divuit de les 30 cançons que conté l’àlbum són de nova incorporació i les altres dotze són versions que ja s’han publicat en altres edicions del disc de La Marató i que ara s’han reversionat.

L’àlbum es podrà comprar el diumenge 28 de novembre als quioscos amb la compra d’un dels deu diaris generalistes que participen en la venda del disc. També es podrà adquirir a través de la plataforma digital iTunes.

La presentació de La Marató d’aquest any s’ha celebrat aquest dimecres. Els encarregats de dur-la a terme han estat director de TV3, Vicent Sanchís, el director del disc, Ángel Lacalle, la directora editorial d’Enciclopèdia Catalana (que edita el llibre de la Marató), Ester Pujol, i el músic Miguel Ríos, que participa en el disc. Tots ells han posat de manifest la importància de tractar els problemes de salut mental, que s’han agreujat a causa de la covid-19. A més, asseguren que cal prestar atenció a aquesta problemàtica entre els joves. Per tant, consideren que la finalitat de La Marató 2021 “és molt necessària i està molt vinculada al context i a l’actualitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa