El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Guàrdia Municipal del Morell denuncia 35 persones en un botellot massiu
  • CA

La Guàrdia Municipal del Morell (Tarragonès) ha denunciat 35 persones per participar en un botellot massiu la matinada d’aquest diumenge. Segons l’Ajuntament, la convocatòria s’ha fet a través de les xarxes socials i ha reunit uns 350 joves a la zona del cementiri. L’alcalde del municipi, Eloi Calbet, ha afirmat que posaran “fil a l’agulla” perquè no es repeteixi els fets i ha desvinculat el botellot dels actes de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén. En un comunicat, el consistori explica que els participants buscaven un indret que no estigués afectat pel toc de queda i, així poder celebrar la festa, sense complir amb les mesures anticovid-19.

Davant la crida per xarxes, la Guàrdia Municipal va reforçar el seu dispositiu habitual i va fer tasques per dissuadir els participants. El cap dels agents, Manel Catalán, ha lamentat que la convocatòria hagi derivat en brutícia, senyals trencats i contenidors malmesos. En el dispositiu, també hi van participar els Mossos d’Esquadra.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: 'Botellon' = castellanada a agost 01, 2021 | 21:28
    "Botellon" = castellanada agost 01, 2021 | 21:28
    Trompa, entrompada, borratxera, turca, torradora, pítima /en grup, grupal, col·lectiva, massiva o fer un /adorar Sant Roro, Sant Rorro (País Valencià)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa