La Comissió de Salut Pública amplia fins als 65 anys la franja d’edat per a AstraZeneca

No es descarta que es pugui arribar fins als 70 anys però encara s'hi està treballant

La Comissió de Salut Pública, formada pel Ministeri de Sanitat i les autonomies, ha acordat ampliar com a mínim fins als 65 anys la franja d’edat per vacunar amb AstraZeneca, segons ha pogut saber l’ACN. Així ho ha decidit en una reunió aquest dilluns al matí. Fonts coneixedores no descarten que es pugui arribar fins als 70 anys en el límit de vacunació però encara s’hi està treballant. El Consell Interterritorial de Salut haurà de ratificar aquesta tarda en la reunió prevista a les 18 hores el límit d’edat. El Consell Interterritorial d’aquesta tarda també haurà de ratificar reprendre l’administració del vaccí d’Oxford a partir de dimecres després que l’Agència Europea del Medicament (EMA) assegurés que la vacuna és “segura i eficaç” i hagi desvinculat per ara els casos de trombosi del vaccí.

Comentaris

  Català 23/03/2021 9:03 am
  Benvolguda Montserrat Parellada: Nosaltres (jo en tinc 79) ja no pintem res. Millor que passem avall el més ràpid possible. Així de clar i català.
  Montserrat Parellada 22/03/2021 6:47 pm
  Quina vergonya! I la població d'entre 66 i 79 anys, una de les més vulnerables, per quant????
  avi emprenyat 22/03/2021 3:51 pm
  Els espanyols no paren de fer el ridícul, dissortadament més que això per contenir la pandèmia, i a sobre de ser els més dolents són també (sempre) els cuers. Dues reunions per saber si, per fi, es podrà tornar a posar la vacuna anglosueca, això si, continuant limitant-ne l'aplicació fins a un topall d'edat, cosa que ja no fan a d'altres països. Per cert, Astra-Zeneca ha presentat ja el seus estudis als USA, on amb una eficàcia promig del 79%, els més vells (>65) l'han assolit dl 81%, amb receptors, dins del grup, afectats de diferents patologies. Com ens podem salvar dels ignorants? Auxili!!
  Àngel Drach 22/03/2021 2:21 pm
  Fantàstic!!. Primer que sí, després que no i ara un altre cop que sí. I mentrestant, segueixen sense arribar més vacunes. Ens podem consolar sabent que a la CE son tan incompetents com nosaltres. Dels espanyols no cal ni parlar-ne, en matèria d'incompetència!.

Nou comentari