IKEA dona 300.000 mascaretes per a persones grans a Catalunya

La donació coincideix amb l’inici de la Fase 2 a tot el territori català i la conseqüent obertura de les residències a visites externes

IKEA ha lliurat 300.000 mascaretes fabricades per la multinacional sueca a les entitats catalanes Amics de la Gent Gran i a l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) per a que siguin repartides entre les persones grans a les que donen assistència, ha informat aquest dijous en un comunicat. La donació coincideix amb l’entrada de totes les regions sanitàries a la Fase 2.

És precisament en aquesta fase quan tornen a estar permeses les visites dels familiars a les residències per a la tercera edat, ha subratllat la multinacional. Des que es va iniciar la pandèmia, IKEA ha fabricat i donat 1,6 milions de mascaretes repartides entre Espanya, Suècia i l’Índia.

Aquestes donacions s’emmarquen dins la contribució social de la companyia sueca al país. Un exemple n’és la iniciativa #HacemosCasa amb la que IKEA ha acompanyat la recerca de personal sanitari especialitzat en l’atenció de persones grans per treballar a les residències espanyoles que presentaven una necessitat més gran de personal. IKEA ha facilitat a aquests professionals el desplaçament, l’allotjament i la manutenció durant la fase més aguda de la crisi sanitària.

Nou comentari