El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’home que es va endur el seu fill sense permís anuncia que el retornarà al novembre
  • CA

Una veïna de Caldes de Montbui ha denunciat aquesta setmana a través de les xarxes socials que el seu exmarit s’havia endut al seu fill de deu anys feia sis setmanes i no havia tornat a saber res de cap dels dos. La Marta Ramos va denunciar aquest fet davant els Mossos d’Esquadra, que tenen oberta una investigació des del mes passat.

Ara, la mare del nen ha rebut una correu electrònic del seu exmarit on ell ha assegurat que l’infant tornarà a casa via aèria a mitjans de novembre. L’afectada ha explicat també en un vídeo que ha compartit a través de les xarxes socials que l’home investigat no ha indicat la data ni el vol en els quals el menor arribarà a Catalunya. Tot i la bona notícia rebuda, la mare es lamenta de seguir com i on està el seu fill.

La Marta Ramos no sap res del seu fill des que el pare del nen no va retornar-lo a casa seva a finals d’agost, tal com fixaven els terminis de la custòdia compartida del menor. La veïna de Caldes de Montbui va explicar als Mossos que una altra filla que té en comú amb el seu exmarit sí que va parlar amb el pare segons l’Agència Catalana de Notícies. L’home investigat va assegurar a la seva filla durant aquesta trucada que tant ell com el germà petit estarien bé. La policia ha pogut saber a través de la seva investigació que el pare tenia intenció de marxar a viure a Ucraïna feia molt de temps. No obstant això, encara es desconeix la ubicació de tots dos.

La mare del nen va aprofitar el vídeo on demanava ajuda per trobar el seu fill per fer una petició a les institucions: “Fa temps que denuncio aquesta situació. Espero que d’una vegada per totes es tingui en compte als nens i existeixi una llei eficaç de protecció a les dones i als menors”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa