El govern espanyol assegura que no pot saber quan s’arribarà al pic de l’epidèmia

La cap de l’Àrea del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, María José Sierra, ha reconegut aquest dissabte que “ni nosaltres ni ningú podem saber quan arribarem al pic de l’epidèmia“, en resposta a una pregunta sobre si Espanya superaria a Itàlia en nombre de morts i positius, i si el govern espanyol tenia idea de quan s’arribaria al punt màxim de creixement de l’epidèmia.

En una roda de premsa des del Palau de la Moncloa posterior a la reunió de tècnics en sanitat, s’ha informat que l’Executiu de Pedro Sánchez començarà a distrubuir a partir d’aquest mateix dissabte els tets ràpids de coronavirus a l’Estat. “N’hem comprat 650.000 i de manera molt ràpida arribarem a un milió”, ha dit la directora de Salut de l’Institut Carlos III, Raquel Yotti.

 

Falsa alarma de Fernando Simón

El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries espanyol, Fernando Simón, no ha comparegut aquest dissabte en la roda de premsa perquè, tal i com ha informat Sierra, ahir va presentar símptomes de coronavirus. No obstant, es va fer la prova i ha donat negatiu.

Nou comentari