El Govern endureix el confinament als barris de L’Hospitalet amb brots de Covid-19

Els veïns d'aquestes zones de la ciutat fan passos enrere en el desconfinament

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat aquest dimarts l’enduriment del confinament als barris de la Torrassa, Collblanc i la Florida de L’Hospitalet de Llobregat per un període inicial de 15 dies. Vergés ha justificat el confinament selectiu perquè les dades hi conviden: “Hem cregut oportú no actuar en tota la ciutat, però sí als tres barris de la Torrassa, Florida i Collblanc”. La voluntat és la de “tallar els contactes que tenim entre nosatlres”, ha subratllat.

Els habitants d’aquests tres barris no han de sortir de casa a no ser que sigui per anar a treballar, assistir als centres de salut, tenir cura de gent gran, infants, persones dependents, discapacitades o per fer compres d’alimentació o per força major. Salut ordena tancar centres culturals, gimnasos i discoteques i limita l’aforament de bars a la zona afectada pel rebrot

En una reunió a tres bandes entre l’Ajuntament i els departaments de Salut i Interior s’ha decidit ordenar el tancament d’espais culturals, com teatres i cinemes, així com de gimnasos o discoteques. També es torna a limitar fins a un màxim del 50% l’aforament interior a bars i restaurants i es prohibeixen les reunions de més de deu persones.

Nou comentari