El Govern avisa que ballar amb desconeguts a la discoteca és una imprudència

Budó demana als catalans que aquest estiu vagin "a poc a poc" perquè hi ha "risc d'infecció"

La portaveu de Govern, Meritxell Budó, ha defensat aquest dimarts la prohibició de ballar amb desconeguts a les discoteques per evitar contagis de la Covid-19. Budó ha remarcat que permetre ballar una pista “faria impossible controlar un rebrot que es pogués produir” pel fet que és molt difícil “mantenir les distàncies” quan es ball. El DOGC va publicar ahir les normes per aquests establiments que només deixen ballar a persones que es relacionen de forma habitual.

Budó ha dit que és “molt més oportú i recomanable” que les discoteques obrin “amb mesures d’aforament i que la gent pugui anar-hi a passar l’estona i consumir, però que l’activitat de ball no es pugui desenvolupar”. La portaveu ha advertit que cal “anar a poc a poc” i que s’ha de ser “molt conscient del risc d’infecció”. “Aquest estiu hem d’anar amb calma, serà diferent del que estàvem acostumats, hem de ser responsables i solidaris”, ha afegit.

La portaveu ha recordat que davant el risc el Govern recomana “prudència” perquè sempre s’ha mogut “per criteris sanitaris”. Per una qüestió de “prevenció hem entès  que és molt important no permetre l’activitat de ball a les discoteques”.

Nou comentari