El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern analitza amb els agents socials noves mesures per controlar la covid-19
  • CA

El Govern ha analitzat aquest dilluns amb sindicats i patronals la “necessitat” de tirar endavant noves mesures per controlar la pandèmia de la covid-19 en un context d’augment dels contagis, després que avui l’executiu hagi anunciat que n’aprovarà de noves a final de setmana, hagi cridat a “sacrificar” l’activitat social i que ahir demanés a les empreses que facin teletreball. El vicepresident del Govern en funcions de president, Pere Aragonès; el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i la consellera de Salut, Alba Vergés, s’han reunit aquesta tarda amb el secretari general de l’UGT, Camil Ros, el de CCOO, Javier Pacheco, i els presidents de Foment del Treball, Josep Sànchez Llibre, i de Pimec, Josep Gonzàlez.

A la trobada s’ha analitzat la situació actual de la covid-19 i s’ha exposat la necessitat de tirar endavant mesures pel control de la pandèmia, unes mesures que el Departament de Salut ha anat posant sobre la taula.

Aquestes mesures se seguiran concretant dimarts en les reunions que s’ha acordat convocar del Consell de Relacions Laborals i de la Comissió de Seguiment del Diàleg Social. També es convocarà una reunió ordinària del Consell del Diàleg Social.

De la mateixa manera també s’ha acordat reunions setmanals entre Govern i agents per fer seguiment de les mesures.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa