El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern alerta que els contagis entre joves a Lleida és “insostenible”
  • CA

El delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, ha advertit aquest divendres que “el creixement de contagis de Covid-19 entre joves és insostenible” i ha fet una crida a prendre consciència i reduir la mobilitat. Farré ha dit que sense voler “criminalitzar” els joves ha demanat a aquest grup d’edat que redueixi la mobilitat perquè és “altament essencial” per poder aturat els contagis. El delegat ha afegit que no hi ha previst modificar les condicions del confinament perimetral.

La gerent de la regió sanitària de Lleida, Divina Farreny, ha explicat que l’índex d’incidència en els darrers 14 dies és més elevat en el grup d’edat entre 15 i 29 anys. Farreny ha dit que el perfil del pacient mitjà de covid-19 ingressat a l’hospital és d’una persona menor de 60 anys, a diferència de la primera onada de la pandèmia.

Un tant per cent “considerable” és del grup d’edat entre 40 i 50 i majoritàriament són homes. Actualment hi ha 11 persones a l’UCI i hospitalitzats a la regió un total de 84. La xifra suposa que els ingressats s’han doblat en una setmana.

 

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa