Foment lamenta que no s’obligués els treballadors a vacunar-se

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha lamentat aquest dimarts que el govern espanyol no atengués la demanda de la patronal d’obligar els treballadors a vacunar-se, seguint l’exemple d’Itàlia. “Ara potser en paguem les conseqüències”, ha sentenciat el president de Foment l’endemà de l’anunci de la Generalitat sobre les noves restriccions. Segons Sánchez Llibre, l’explosió de la sisena onada ha agafat una “mica desprevinguts” als sanitaris i als governs.

El president de la patronal ha demanat la màxima “eficiència i celeritat” als governs català i espanyol per a la tramitació de les ajudes directes als sectors afectats i ha assegurat que Foment estarà “en primera línia” per reclamar que rebin subvencions directes.”Va ser un error per part del govern espanyol no fer com a Itàlia o a Àustria. S’ha de ser valent en política”, ha assenyalat Sánchez Llibre, que ha afegit que “no és de rebut” que hi hagi una part “relativament important de la població espanyola” que no es vacunés i es poguessin contagiar amb els que sí van rebre les dosis.

En la roda de premsa posterior a la reunió amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el president de la patronal ha explicat que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, li va comunicar les restriccions que s’anunciarien i que el cap de l’Executiu es va posar a disposició dels sectors mes afectats per tractar les ajudes per compensar el tancament d’aquestes activitats.

Aquest dilluns Aragonès ha defensat les restriccions del seu Govern. “Són mesures dures, que no desitjàvem, que ens dol profundament aplicar-les, però que són imprescindibles i raonables davant la situació en la qual ens trobem”. Aragonès ha basat les mesures en l’entrada de la nova variant Òmicron i el fet que les vacunes no protegeixen del tot. “Encara som molt vulnerables”, ha remarcat el president del Govern.

Comentaris

  botiflers de trajo i corbata Desembre 21, 2021 | 20:12
  Aquest senyor ja ha pagat el deute que va deixar Unió Democràtica?
  Fument Desembre 21, 2021 | 22:43
  I també els sap greu que no se'ls obligui a treballar sense cobrar, i que se'ls permeti fer vacances, i descansar els caps de setmana. Quin malparit aquest pocavergonya!
  Som el 90.18 % (el 1-O de 2.266498 votants, 2.044.038 vam votar SÍ a la independència) Desembre 21, 2021 | 22:49
  Els lliberals de Foment i els anti-capitalistes de la CUP coincideixen a voler vacunar la gent per la força. Si no fos que fa plorar, faria riure
  TotS són iguals de pudents. Desembre 22, 2021 | 07:46
  Aquest llepa -rei-preparao confon la valentia amb la tirania.
  NiFredNiCalor Desembre 22, 2021 | 14:36
  Si fos per aquest personatge tindríem un Reich versió IV Una pena de declaracions

Nou comentari