Fecasarm porta al TSJC la pròrroga de les restriccions a la restauració i l’oci nocturn

La patronal ha demanat l'ampliació horària de les activitats de restauració i de les d'oci nocturn a l'aire lliure

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) ha presentat aquest dilluns un recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra la pròrroga de les restriccions a la restauració i oci nocturn, i ha demanat ampliar horaris i reobrir activitats davant els botellots.

En el recurs, consultat per Europa Press, la patronal ha demanat l’ampliació horària de les activitats de restauració i de les d’oci nocturn a l’aire lliure, així com la reobertura d’espais interiors d’oci nocturn “prèvia modificació del pla sectorial d’accés a aquestes”. La patronal considera que la Generalitat “s’ha acomodat en l’aprovació de restriccions desproporcionades i arbitràries, traslladant el treball als Tribunals, pensant que els jutjats li solucionaran els problemes d’ordre públic”.

Concretament, la Fecasarm ha proposat que en les localitats amb una incidència acumulada a set dies inferior als 250 casos per 100.000 habitants la restauració pugui obrir fins a les 1 hora i les recreatives musicals fins a les 3.30, amb 30 minuts per al desallotjament en tots dos casos. També ha demanat que el TSJC suspengui la pròrroga del tancament d’espais interiors d’activitats recreatives musicals i que solament puguin accedir a aquests les persones que hagin passat un test previ negatiu, tinguin la pauta completa de la vacunació o hagin passat la Covid-19.

D’altra banda, la Fecasarm ha celebrat que el TSJC hagi tombat aquest dilluns la petició del Govern d’ampliar a 62 el nombre de municipis amb toc de queda a Catalunya.

Nou comentari