“És una falta de respecte total”: esclata el subdirector de Protecció Civil a Catalunya

Sergio Delgado expressa el seu malestar per les filtracions, alguna des del propi Govern, de les mesures sobre la Covid-19

Les filtracions des del mateix Govern d’informació relativa a la desescalada i a l’establiment de mesures en diversos sectors afectats per les restriccions en la lluita contra la Covid-19 han estat una constant les darreres setmanes. Aquest dimarts s’ha filtrat un esborrany de Salut per la reobertura de diversos sectors a partir del 23 de novembre. També ha caigut a mans dels mitjans de comunicació una proposta dels restauradors catalans. La filtració de l’esborrany del Govern, però, ha molestat especialment a un dels seus artífexs, el subdirector de Protecció Civil a Catalunya, Sergio Delgado.

Salut nega haver estat responsable de la filtració de l’esborrany.

En una piulada a Twitter, Delgado ha dit que “el que ha passat avui és una falta de respecte total” als “tècnics i la feina que fem des de fa mesos amb la Covid-19”. Així mateix, ha afegit que també unna falta de respecte als “ciutadans que mereixen tenir certeses i no rumors” i a les “activitats econòmiques afectades per aquesta enorme crisi”, així com també a les “institucions que ens representen”.

Comentaris

    Doctor Strangelove 15/12/2020 12:13 am
    Gombau, tu no ets ruc, ets el següent! Doc.
      Doctor Strangelove 15/12/2020 12:13 am
      Gombau, tu no ets ruc, ets el següent! Doc.

Nou comentari