Èxode de madrilenys abans del tancament perimetral

Autopistes i trens s'han omplert aquest divendres a la tarda, i durant el cap de setmana els controls policials no podran barrar el pas als ciutadans

València, Extremadura i Andalusia. Tres destinacions habituals dels madrilenys en cap de setmana, que aquest divendres a la tarda han decidir marxar en massa abans que es produís el tancament perimetral d’una desena de municipis, inclosa la capital. Si bé es tracta de restriccions “informatives” durant el cap de setmana, cal veure com es faran els controls policials a les zones afectades. Ara caldrà veure si els ciutadans que ja han marxat tornaran diumenge o es quedaran fora dels municipis afectats per les mesures dictades pel govern espanyol en contra del criteri de la comunitat de Madrid. En total es calcula que als controls hi haurà uns 700 agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, a més de les policies locals dels municipis afectats.

El confinament perimetral ordenat pel Ministeri de Sanitat afecta un total de 4.700.000 persones de la Comunitat de Madrid, que inclou la capital i 9 municipis dels voltants. Aquests municipis són Móstoles, Alcalá de Henares, Fuenlabrada, Leganés, Getafe, Alcorcón, Torrejón de Ardoz, Parla i Alcobendas.

Nou comentari